Friday, December 30, 2011

movie & drama :)

.
as'salam n a very gudnight sume,,
ape khabar? baik? alhmdulillah,,,
oke lah,, a bit longer eira x update blog neyh an,, maaf yer,,
busy lorh,, hu3,,
oke lah,, pape un,, dah nk skul neyh,, eira mb jrg update blog au,,
lagy2 ble dgr kne masuk ostel,, ergh!! ha3,,
lau blh x nak lah,, he3,, tpi kne jgak,, so terpksa lah,,
pape un, time eira free, eira update oke,,
oke,, story mory jom,, ;)
sejak kbelakangan neyh lah an,, de la gak lyan drama n movies,,
ue un sbb xd pe nk uat,, he3,,
yg x mnahan nyer,,asl movie yg eira tgk an,,
lau x hero mati, heroin msti mati,,  ergh ! wajib ke buat story cngitu?
ha3,, bkn ape,, eira mne lah blh tgk cer2 cengini,, lagy2 pnghujung story ue buat org mnagis,,
eis,, ha3,, mnangis lah jwb nyer,,
nk tau antara story2 nyer,,
jap yer,, ;)
=


oke,, cter neyh mmg dah lme nk tgk,, tpi x dpt2,, ha3,, cian kan,, hu3,,
akhir nyer dpt gak lah tgk,,, best nyer,, ha3,,
bkn ape,, sbb plakon nyer ue,, ue yg nk sgt tgk ue,,, ha3,, :P
lagy2 plakon dye yg hansome ue,, hu3,, ape pun best lah,,
cter neyh ske uat eira sdih, huh,, =='


neyh lagy satu,, pnamat cer neyh,, pergh,,
x mnahan,, hero n heroin mati dua2 seyh,,
ha3,, "SEHIDUP SEMATI :D "
jiwang beb,, ha3,,
kan best lau dpt cenggini,, he3,,


neyh lagy x mnahan,, nk mnagis jer rse nyer,,
best weyh tgk,, act eira de 1 novel yg agk sebiji cer dye cengini,,
ha3,, sedih3,, :'(
hero maty weyh,, sian pmpuan ue,, hu3,,
=
oke,, now dah tau an,, neyh antara jer,,
ade lagy,, mlas arr nk cer pnjang2,, sdih lagy nnti,, ha3,,
oke lah,, gtg,,
esok nk pi balik PD !! wohoo! best nyer,, :D
blh lah dating ngan family puas2,, ha3,,
dating ngan pkwe? xplah,, family lagy best,, ha3,, *opps,, sory syg,, he3,,
oke lah,, NIGHT2,, :)
TC n As'sAlaM ;)
.

Thanks 4 reading !! Klu suke,, Like saje okey !! =)

Sunday, December 25, 2011

:D

.
24122011
as'salam n e very gud night guys,,
hu3,, oke,, act dah lme x update blog,,
lame?? eh jap,, xd lah lme nau,, bru bpe ary jer kan,, he3,,
oke lah,, act xd mood nk mngupdate blog,, ade hal yg terjady nyer,, 
oke lah,, pape un,, eira nk says CONGRATS to all students which get the best results in PMR 2011 oke,, *hancus bi eira,, ngamuk tc nnti,, he3,, sory tc,,

pada sesiapa yg x berjaya,, don't give up oke,, SPM ade lagy oke,, ;)
we do our best for SPM plak oke,, :)
ceh,,, hak,, :D
*p/s jgn tnye results,,
oke lah,, nk story neyh,,, hu3,,
story ape??
situasi time amik results jer,,,
oke,, eira nk gtau neyh,, pada sesiapa yg x suke nk bce psal pmr neyh an,,
bleh lah tkan button x ue ea,, he3,,
oke3,, yg nk bce n nk tau cer,, jom3,,
oke,, 22 / 12 / 2011 ary ue ary khamis ue,, he3,,
xd lah,, sje jer ue,,
mmg gementar gler lah,, serramm sejuk jer badan neyh,,
act, mlm ue lagy mmg dah dmam,, hak3,, ade lah sowg hamba Allah ue jer yg tau,, he3,,
dmam2 jgak,, tpy,, result kne ambik gak an,,, he3,,
act at that day,, eira happy sgt,, n rase seram nk ambik results ue,, hlang skejap,,,
hu3,, skejap jer au,, x lme un,, ble dh dpt result, muka terus berubh,, he3,,
time ue kat dpan ckgu,, ade lah sowg kwn eira teman eira,, wah,, happy weyh,, :D

sgala mcm simbol eira nk letak,, hak3,, xd funtion un sbnarnyer,,, he3,,
skejap jlah,, x lme un,, hu3,,
tpi lpas ue plak,, tc plak yg tnang an eira,, hu3,,
tc? tc mne plak neyh?? he3,,
tc bi klaz eira,,, hah?? x pcaya??
oke,, reality,, hak3,,
pape un thanks tc,, :D
tpi yg pnting,, my family lah  penenang yg pling mujarab untuk aty eira,, hu3,,
pape un to all my frenzs sama ade di BRASS n mne2 skul lagy,, congrats yurp,,
untuk kwn eira yg agk dh lme x jumpa sowg neyh,,
tahniah lah ats kjayaan kamu ue, n time kaseh krana dah gergaji aty eira neyh,, hak3,,
kamu nk sgt uat cm ue an,, ala,, x ksah un lah,, buat lah,, yg pnting SABAR ! hu3,,
eira mlaz nk emotional bgai,, hak3,, so layan jer kerenah kamu ue,, hu3,,
oke lah,, gtg,,
daa~
as'salam~
n TC~
.

Thanks 4 reading !! Klu suke,, Like saje okey !! =)

Lelaki ♥

.
as'salam sume,, hu3,,
oke3,, ary neyh act xd per un nk cer,,
nk share sunthing jer,, he3,,
share ap? see tajuk an,, hu3,,
about ue lah,,
bace jom,, ;)
=

♥ Lelaki yg BAIK --> lelaki yg boleh bimbing wanita ke jalanNya 
♥ Lelaki yg COMEL --> lelaki yg berpakaian baju melayu dan menuju ke masjid 
♥ Lelaki yg SWEET --> lelaki yg selalu bercakap dengan nada yg rendah 
♥ Lelaki yg ROMANTIK --> lelaki yg menghadiahkan sebuah doa setiap hari 
♥ Lelaki yg CHARMING --> lelaki yg mengingatkan si dia tentang ibadat 
♥•♥ ITU lah Lelaki yg menjadi igauan wanita .. ♥•♥
InsyaAllah.. ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
=
so?? mmg lelaki cenggini yg mnjady idaman para wanita sume an? kan3?
he3,, so if nk plih laki yg btul2 perfect mmg xd lah kan,,
tpi cukup lah laki yg blh membimbing kita ke arh jln yg bnar,, oke ?
eceh,, ckp mcm pe dh berpengalaman jer,, pdahal blum un,, hak3,,
sje mau share2,, he3,,
oke lah,, udh mlm neyh,, gtg,,
NIGHT 
as'salam
n TC~ :D
.

Thanks 4 reading !! Klu suke,, Like saje okey !! =)

Tuesday, December 20, 2011

Ciri-ciri lelaki idaman wanita ;)

.
as'salam n selamat petang sume,, hu4,,
baik? alhmdulillah,, mudah-mdahan yer,,
oke3,, ary neyh nk share sumthing,, 
eira trjumpa kat blog kwn eira sowg ue,, thanks yer,,
hak3,, ;D
nk tau apa nye?
x yah gtau un xper an,, bce tajuk un dah tau,, hak3,, ;P
oke3,, tnpa melengah kan mase,, jom kita bace,, :)
=
Ketampanan atau kehenseman seorang lelaki itu bukan lah semata-mata yang dicari oleh wanita. Banyak lagi perkara-perkara lain selain tampan yang perlu ada pada seseorang lelaki untuk menarik hati wanita. Antaranya,

1) Kebersihan diri perlulah di jaga
Walaupun anda dilahirkan dengan wajah yang tampan tetapi anda tidak tahu menjaga kebersihan seperti contoh baju kotor, seluar kotor, rambut tak pernah syampu, selekeh, busuk dan lain lain lagi, walau anda setampan Brad Pitt sekalipun anda tidak akan dipandang oleh wanita. PERCAYALAH !

2) Mempunyai gaya tersendiri
Anda tidak perlu meniru gaya Beckham, Tom Cruise mahupun Anuar Zain untuk bergaya. Percaya dengan gaya anda. Pasti akan ada yang suka jika kita tidak meniru gaya orang lain. Bagi yang bermisai dan janggut tu bawa-bawa la trim yer. Jangan sampai ada kutu pulak dalam janggut.

3) Ada sikap lucu dalam diri
Lelaki yang lucu selalunya akan diminati ramai wanita kerana wanita tidak akan bosan apabila bersama mereka. Kadang-kadang, wanita ini sudah cukup masalah, so lelaki lah menjadi tempat mereka untuk release tension.

4) Bersikap prihatin
Disamping lawak, anda perlu juga prihatin atau mengambil berat kepada wanita. Wanita adalah golongan yang lemah. Tak perlu beria-ia untuk menunjukkan prihatin anda. Cukup lah dengan membawa barang-barang jika membeli belah, mengambil makanan untuk mereka, buka pintu kereta untuk mereka, memimpin tangan mereka ketika melintas jalan dan lain-lain lagi. Bagi wanita mereka sudah terasa terharu jika anda menunjukkan sifat gentleman tersebut.

5) Selalu senyum
Senyuman adalah ‘make up’ terbaik bagi seseorang lelaki. Sejuk je setiap mata wanita yang memandang. Walaupun tak tampan tetapi anda akan kelihatan manis jika senyum. Senyum itu sedekah kan. Wanita pun lebih berani mendekati anda dari yang hensem tapi muka nak masam jer 24jam.

6) Bersikap ‘cool’
Lelaki yang cool ataupun tenang ini juga antara salah satu sifat yang disukai wanita. Tenang melambangkan matang. Jangan sampai perempuan pula yang tenang tetapi anda yang teruk menggelabah. Lelaki yang cool adalah lelaki yang dapat menghadapi segala masalah dengan tenang dan menyelesaikannya perlahan-lahan tanpa perasaan kelam kabut.
=
oke3,,? dah bce ? amacam ?
btul x,,? hak3,, mesti btul nyer lah an,,
n lagy satu yg tertinggal kat atas ue,,
Lelaki yg beriman n yg selalu mengingat kita supaya selalu beribdat kpada Allah S.W.T spaya kita tdk tersesat jalan di kmudian hari,, 
hu3,, right ? ;D
oke lah,, neyh just copy n paste jer tau,, bkn eira nye oke,,
lau eira nyer,, bnyak,, x blh dsenaraikan lah,, he3,,
oke lah,, gtg,,
eh jap ! 
ary khamis? hah? jeng3,, hak3,,, :D
oke,, result pmr akn kuar pda ary khamis neyh,, so yg ambik results ue be relax oke,,? ;)
don't gabra2 au,, *ckp org, kang eira sndiri yg gabra,, he3,,
oke pape un,, eira nk share sikit pe yg perlu kita buat sebelum nk ambil results ue,,

be4 ambik results ue,, bce2 lah
1 . surah al-fatihah
2 . ayt kursi
3 . surah al-ikhlas (7x)
4 . surah al-alaq (3x)
5 . surah an-nas (3x)
berdoa dgn nama Allah S.W.T  dgn rndh diri dn mntaklah sbgai muslim. Mulakan perjalanan ke sekolah dgn kaki kanan. INSYAALLAH kjayaan milik kita. ;)

oke, just share jer,,
oke lah, gtg,
daa~
illaliqa~
as'salam~
.

Thanks 4 reading !! Klu suke,, Like saje okey !! =)

Saturday, December 17, 2011

22/12/11

.
hey3 as'salam sume,,
pe khabar? baik? alhamdulillah,, hu3,,
lme an x mengupdate blog,, busy??
hak3,, xd nye busy un,,  mlaz jer,, he3,,
pape un thiz holiday mmg agk boring,, coz xd pe nk uat,,
he3,,
hah? title? knape3?
hak3,, 22/12/11 ??
tarikh pe ue? tarikh ape weyh? ha3,,
trikh keramat ue bagy pelajar yg bergelar CALON PMR 2011,, hu3,,
sbb? kmgkinan slip PMR akn dikeluarkan pd ary trsebut,,
huh,, serius eira mmg takut,,

"ARGHHH!!!!"
hak3,, oke,, yg ue,, kartun ue yg jerit,, bkn eira oke,, he3,,
tkut bkn ape,, just tkut x dpt pe eira impikan,,,
tpi x plah,, kita dh usaha smampu kita blh,,
so bersyukur lah dgn ape yg kita dpt,, hu3,,
*act, nk reda an ktakutan eira jer,, he3,,*
pape un,, semoge kita sume dpt results mcm mne yg kita impikan,, AMIN !
nak tau x? awl2 lagy papa eira dh offer nk tolong amik an result,, ergh,, hak3,,
nk tau sbb ap? snang jer sbb nyer,, eira x nk g amik,, he3,,
'xplah papa,, x yah lah, akq blh g amik,, papa tman an jlah,, he3,,'
nervous tau papa ada,, hak3,,
oke3,, stop bout results,, naik tkut lau cter lagy,, he3,,
.
oke,, skunk neyh nk cer ape?
hurm~ hak3,,
x tau lah nk cer aper,, he3,,
pape un,, time kasih yg mlayan eira ary neyh ea,, (171211)
terutama 3 owg kwn eira ue,, hak3,,
thanks yer ummu, amir n azwar,,
azwar?? plik an,,ttbe jer,, hak4,,
ummu t kite chat2 n tweet2 lagy ea,, hu3,,
amir,, t kite gossip lagy au,,
n azwar? ko mmg ske skit an aty aq,, hak3,, pe2 un thanks,, :)
hu3,,
*oke, gmbar xd kaitan,, he3,, *
oke lah gtg,, daa~
as'salam
n
TC !
.

Thanks 4 reading !! Klu suke,, Like saje okey !! =)

Friday, December 9, 2011

Memaafkan dan menahan marah itu INDAH ! =)

.
As'salam sume n selamat petang, hu3,,
ary neyh act xd pe un nk dpost an,,
just nk share jer sumthing jer,, he3,,
BACE JOM !
=

"Tidaklah sedekah itu mengurangi harta, dan tidaklah Allah menambah bagi seorang hamba dengan sifat memaafkan kecuali kemuliaan, serta tidaklah seorang hamba merendahkan diri karena Allah melainkan Allah meninggikan darjatnya". (HR. Muslim)
Nabi bersabda, "Orang yang paling sabar diantara kamu ialah orang yang memaafkan kesalahan orang lain padahal dia berkuasa untuk membalasnya." (HR. Ibnu Abiduyya dan Baihaqi)
Nabi bersabda, "Tidaklah seorang itu suka memaafkan, melainkan dia akan semakin mulia." (HR. Muslim)
Allah berfirman, "Dan bersegeralah kamu kepada ampunan Tuhanmu dan kepada syurga yang luasnya seluas langit dan bumi yang disediakan untuk orang-orang yang bertakwa, iaitu orang-orang yang menafkahkan hartanya di waktu senang maupun di waktu sempit, dan orang-orang yang menahan marah dan memaafkan kesalahan orang. Allah suka kepada orang yang berbuat kebajikan." (Ali Imran : 133-134)
Nabi pernah bersabda: "Dilaporkan kepada Allah semua perbuatan manusia pada setiap hari khamis dan Isnin, lalu Allah 'Azza Wa Jalla mengampuninya pada hari itu juga, diampunkan setiap orang yang tidak syirik (menyengutukan) sesuatu dengan-Nya, kecuali sesiapa yang sedang bermusuhan, iaitu Allah berfirman untuknya: Tinggalkanlah (jangan dihapus dosa) kedua dua (orang yang bersengketa) ini, sehingga mereka berdua berdamai , tinggalkanlah (jangan dihapus dosa) kedua dua (orang yang bersengketa) ini, sehingga mereka berdua berdamai." (HR Muslim)
"Dan jika kalian memaafkan dan tidak memarahi serta mengampuni (mereka) maka sesungguhnya Allah Maha pengampun lagi Maha penyayang". (At Taghobun: 14)
"Dan hendaklah mereka memaafkan serta melupakan kesalahan orang-orang itu, tidakkah kamu suka supaya Allah mengampunkan dosa kamu? Dan ingatlah Allah Maha Pengampun lagi Maha Mengasihani". (al-Nuur: 22)
=
hah? dh bce?
so, sperti tjuk di atas,,
INDAH sgt untuk kita memaafkan dan menahan marah kita trhadap seseorang itu,, =)
oke lah, gtg,,
daa~
as'salam~
n TC ! =)
.
credit ; my frenz =)

Thanks 4 reading !! Klu suke,, Like saje okey !! =)

Wednesday, December 7, 2011

Cinta ? huh =='

.
as'salam wbt sume,,
n good evening,, hu3,,
rindu x? hak3,,
ha3,, terharu nyer,,, :D
oke lah,, lme an eira x mgupdate blog,,
x tau nk cer aper lah,, he3,,
xplah,, ary neyh eira nk share sumthing yg eira dpt dri kwn eira,,
nk bce?? JOM !
=


Kita lahir dengan dua mata di depan wajah kita, kerana kita tidak boleh selalu melihat ke belakang. Tapi pandanglah semua itu ke depan, pandanglah masa depan kita.

Kita dilahirkan dengan 2 buah telinga di kanan dan di kiri, supaya kita dapat mendengarkan semuanya dari dua buah sisi. Untuk berupaya mengumpulkan pujian dan kritikan dan memilih mana yang benar dan mana yang salah.

Kita lahir dengan otak di dalam tengkorak kepala kita. Sehingga tidak peduli semiskin mana pun kita, kita tetap kaya. Kerana tidak akan ada seorang pun yang dapat mencuri otak kita, fikiran kita dan idea kita. Dan apa yang anda fikirkan dalam otak anda jauh lebih berharga daripada emas dan perhiasan.

Kita lahir dengan 2 mata dan 2 telinga, tapi kita hanya diberi 1 buah mulut. Kerana mulut adalah senjata yang sangat tajam, mulut bisa menyakiti, bisa membunuh, bisa menggoda, dan banyak hal lainnya yang tidak menyenangkan. Sehingga ingatlah bicara sesedikit mungkin tapi lihat dan dengarlah sebanyak-banyaknya.

Kita lahir hanya dengan 1 hati jauh di dalam diri kita. Mengingatkan kita pada penghargaan dan pemberian cinta diharapkan berasal dari hati kita yang paling dalam. Belajar untuk mencintai dan menikmati betapa kita dicintai tapi jangan pernah mengharapkan orang lain untuk mencintai kita seperti kita mencintai dia.

Berilah cinta tanpa meminta balasan dan kita akan menemui cinta yang jauh lebih indah.


hah3,,, dh bce?
amacam?
hak3,, eira mlaz mau coment apa2,,
so lau kowg nk komen apa2,,
sila kan,, he3,,
oke lah,,
gtg,,
daa~
as'salam~
TC !
.

Thanks 4 reading !! Klu suke,, Like saje okey !! =)

Tuesday, November 29, 2011

KaraMel =)

.
as'salam n gud mornig guys,,
oke, today ?
masih in the morning lagy an,,
so blum de cter lagy,
xplah, eira cer mngu lpas nyer experience,
nk tau tak pe experience nye?
hak3,, eira try a new recipe jer,,
first2 nk uat ue an, tkut gak lah,,
ialah ne lah tau kot2 x jadi plak ker an?
lau x jadi nk suh spe mkn? farhan? hak3,,
suh jer,,
recipe? recipe ape?
hah, eira try uat KARAMEL =)
ssseeedddaaapppp !!! =D
hak3,, ramai seyh yg kata sedap,, ececeh,, bangga jap,, he3,,
nsib bek de adq sdara eira tlg, lau x parah lah jgak,, hak3,,
nk tgk pic?
JOM !
=
     
=
hah ! neyh lah antara nyer,,,
mcm mne? pass x ?
hak3,, nnk n maklang eira kate, pass !! yeay !! =D
hak3,, pape un,, eira nk uat lagy,,
he3,,
masih perlu blajar lagy,, hu3,,
oke lah,,
gtg,,
daa~
as'salam~
n TC~
.

Thanks 4 reading !! Klu suke,, Like saje okey !! =)

Monday, November 28, 2011

seHariAn di paNtaI puTeri =)

.
as'salam sume?
cuti cm ner? makin best o makin x best??
ha3,, ue terserah pada kowang sndiri lah an,, :)
oke lah,,
on 261111 ary sabtu,,
eira ngan kngkawan eira klaz 3U,,
de g mkan2 lah sikit kat rmh CIK BARRY kita ue,, :)
dye yg buat mkn2 neyh untuk kita owg,, ececeh,, bangga jap,, hak3,,
BEST mmg best,, TAPI,,,,
de je tapi an,, hak3,,
x ramai yg dtg,, sume kat kmpung lagy n msih de yg brcuti lagy,, :(
xplah,, next time kite uat lagy ek,, yg pasti kaly neyh sume ade,,
tau3,, ?? hak3,, okelah,, insyaallah,, =)
gmbar? nk ker?
ha3,, blh jer,,
jom tgk jom !!!
=
  

     
      
     

     

more ? --> A Day at PP !
=
done ! neyh antara nyer oke,,
lau nk tgk lbih bnyak lagy,,
ape lagy, bkak lah fb eira oke,,
oke lah,, gtg,,
daa~
as'salam~
n TC !

Thanks 4 reading !! Klu suke,, Like saje okey !! =)

Thursday, November 24, 2011

3 in 1 story,, hak3,, =)

.
as'salam sume,,,
n a very gud nite,, huhu,,
hurm,, nk cer per ea mlm neyh?? ntah lah,,
he3,,, kekeringan idea lah,,
xper lah,, cm neyh ea,,
eira cer pngalaman eira smalam ea,,
semalam,, 23.11.2011,,
ary ?? hurm,, ary pe ea?? hah ! ary rabu lorh,,
adik eira yg sowg ue,,
spe? ala, dah HAZIQ ue,,
dye de pemilihan kat SDAR,,
skul pe ue,, hak3,, skul dato abdul razak, seremban lorh,,
huhu,, skul ue,, sumpah weyh,, lawa gler,,
klh BRASS,, hak3,, mmg klah un,, =='
tpi ue skul laky jer,, xper lah,, hak3,,
oke,, nk tgk pic?? erm,, t eira suh adq eira upload an oke,,
lau nk tgk gmbar skul ue,, jap ea,, hak3,,
JOM !!
=
  * ue?? jambatan gantung,, hak3,, :P tipu jer,, xd lah,, ue jmbatan antara 1 bngunan ke bngunan lain,, bngunan pe ,, x tau lah,, he3,, n pic 2 ue, hdapan skul ue,, lau x silap, coz de tmpat berucap,, *

 * neyh tman kat loby skul ue, dkat2 ngan dwan,, time ue dwan  bdak SPM gne,, nk ckp sikit lah neyh,, bdak SPM kat stu, serius, sume smart2 n mcm org dh bkerja lah,, hak3,, handsome?? smesti nya,, :D *

   * ue?? bngunan asrama "kot",, hak3,, ntah,,, not sure lorh,, yg sbelah neyh, tmpat ltak kereta jer,, hak3,, luas an?? *

  * oke, tmpat neyh eira x tau pe nme nyer,, lau kat skul kite, dataran BRASS jer an,, tpi yg neyh,, ntah,, not sure,, nk kata dataran, kecik,, de tngga tmpt kite dduk2 lagy,, huhuhu,, yg sbelah ue kantin,, canteekkkk!! *

* pic 1 ue padang, yg 2 ue, tman lagy 1 dye owg,, huhuhu,, ;) *

* hadapan skulah, serius jelezzz,, hak3,, * 
=
oke,, JELEZ???!!! hak3,, semstinye,,
tapi, neyh skul laky, bkan cmpur, lau x, eira dh mohon dah,, hak3,,
oke lah,,
# pape un,, eira a.k.a akq doa an supaya haziq dpt masuk sini oke,,
ue yg haziq nk an?? mudah-mdahan oke,, :) akq sentiasa doa an kbaikan untuk adq2 akq oke,,
goOd luCk oKe ! :)
pemilihan dah buat btul2 an? insyaallah blh dpt ue,,
pape un, esok,, 25.11.2011-27.11.2011,,
buat btul2 yg kat KL plak au,, ue skul skan kat gnting an?? lau nk buat btul2 oke,,
t plih jer lah mne 1 skul yg haziq nak,, hak3,, smoge berjaya !!! #
oke lah,, untuk adq eira dah,, skunk?? ntah,, huhu,,
ary neyh 24.22.2011 ea??
hak3,, 5 bulan?? wow !!
ape nyer??
hak3,, ntah,, serius mcm x cyer jer,,
xplah,, alhamdulillah,,, :D
19112011 da lpas an??
oke,, xper,, dah setahun kita org brkwan rpt,, alhamdulillah jgak,,,
eira syg kamu lah kawan,,, ;)
oke lah,,
gtg,, dah mlm,,
NIGHT !
TC !
daa~
as'salam~
.

Thanks 4 reading !! Klu suke,, Like saje okey !! =)

Tuesday, November 22, 2011

last :D

.
as'salam sume,,
amacam sume ? dh start school holiday an ?
de g ne2 x ?
mesti rmai yg jln2, holiday an ? hak3,,
eira dh pegy dulu,, so cuti neyh just dok umh jlah,, :(
pape2 un jge diri korang ue oke,, 
hak3,, xper2,, t adq eira de pmilihan kat 'SDAR' so lau rajin, ikut lah,, :)
skulah laky weyh,, hak3,, ne lah tau ley jumpa adq2 o abg2 hensom,, hak3,,
*siot jer~
ok lah,, bukan ue nk cer sbnarnyer,, nk cer pasal title ue,,
last =D ??
ha3,, last day skul kot,, in 2011,,
hurm,, sdih seyh,, :(
xper2,, on 23/12 t kite humpa blik oke,, :)
last day ary ue,, de jamuan 4 klaz 3U 2011,,
BEST !!
yg x mnahan nyer,, sume dah mcm bdak kcik,,
main calit2 krim kek kat muka kngkawan,, hak3,,
serius,, happy gler time ue,, n terselah kbudak-bdakkan kami,, he3,, :P
but, sbelum ue, kami de pnyampaian hdiah untuk kokurikulum,,
eira ? xdpt lorh,, xper2,, next year,, ha3,, :P
nk tgk pic ? jom3!!
=
      

     

     

 *kek kami* =)

     

more ? --> Last Day '11 !
=
dah tgk ? hah ? mcm mne ?
hak3,, seronok an ??
=D
ok lah lau nk tgk lagy, korang g lah kat fb kngkawan eira n fb eira jgak yer,,,
nme nyer?
hak3,, sper ea??
erm,, rmai2,,
WAN , DANY , HASYIR , FITRI ,
n de lagy,, korang cri sndiri lah ea,, hak3,,
k arr,, gtg,,
daa~
as'salam~
TC =)
.

Thanks 4 reading !! Klu suke,, Like saje okey !! =)

Monday, November 21, 2011

Kuala Lumpur =)

.
eyt n as'salam sume,,
baik ? alhamdulillah,,, =)
he3,,
on 16.11.2011
eira n kngkawan g KL,, hak3,,
best seyh,, =)
act an, ue rombongan klaz aje,,
tapi rmai bdak klaz x nk g, =(
so, bwak lah bdak2 len,,
xplah,, mb neyh bkn untuk kite brsama an??
mb next time,,?? hak3,, oke3,,
jom terus an,,
kat sane, kami pegi petrosains, aquaria n i-city,,
BEST !! =D
gmbar ? hak3,, mestilah ade,,
WAJIB ade oke,, =)
hak3,, tapi eira msuk an sikit aje oke,,
mlaz nk tunggu,, lmbat seyh upload,,
he3,,
so lau nk tgk gmbr2 yg bnyak itu,,
korang g lah tgk profile fb kngkawan eira,,
dye org neyh fotografer yg x bergaji,, he3,, *just kidding
n ramai lagy kot,, tpi x pasan arr sper,, bub time ue, camero so many,, he3,,
fb eira un ade,, t tgk lah oke,, =)
jom tgk jom ! ;
=
     


more ? --> Kamee ke KL !
=
neyh lah antara pic2 nyer,,
yg len2 ue,, nnti2 lah ea,,
so slow arr upload,, he3,,
ok lah gtg,,
nk tengok BOLA,, hak3,,
azrie dn yg len2 jgn lupa tgk,, tau2,, he3,, :P
MALAYSIA BOLEH !
ok arr,,
daa~
as'salam~
.

Thanks 4 reading !! Klu suke,, Like saje okey !! =)

Tuesday, November 15, 2011

cup cakes :)

.
as'salam sume,,
hey2 kamu,, ape kabar ? baik ?
alhmdulillah,,, he3,,
title ?
cup cakes ?
hahak,, cengini cter nyer,,
semalam an, spm dh start, so ting.3U,3RK1,2,3, Best, Alpha n Beta cuti,,
termasuk lah eira,,
so,, duk rumh boringggg~
hahak,, x tau mau buat ape,, lyn internet ? almost every day,,
so,, dgn slambar nyer,, bkak internet, cri resepi cup cakes yg comel2 lote gtu,, he3,,
lpas jer dpt,, straight 2 the point,, buat,, hahak,,
x berfikir pnjang lansung,,, nsib bek ler de bhn2 nyer,,
first time seyh buat tnpa bntuan spe2,,,
he3,, klu ikut an neyh dh kali ke 4 buat kek, tpi yg 3 kali ue, de yg tolong,,, he3,,
xper2,, tkut gak au klu x sdap,, he3,, yg pnting smangat,, eceh,,
hahak,, so buat2,, dah siap,, alamak ! bngga seyh,, tgk kek ue lawa,,
ha3,, dh siap, dh hias,, srh lah atok try,, atok eira neyh ssh skit,,
if bnda ue x sdap, dye x kan mkn,,
hahak,, skali dye makan,, alahai~ lagi bngga lah eira,, :D
he3,,
adik eira yg last ue plak menggatal dtg umh, so dye try lah rse,,
then dye ckp ler,,
"Akak, sdap lah kek neyh,, :)" hahak,,
terharu gler3 arr,,,
bengong jer,, =='
he3,, pe2 un,, nnk kate dh blh jdi bini org lah,,
ergh !! alergic btul dgr,, ha3,,
pape un, nnk kate len kali blh arr buat lagi,, :)
nk tgk pic nyer ??
jap yer,, !! :)
=
     
 =
nie lah rupa bntuk nye,, hahak,, cantik ? x ?
it's oke,, bru blajar,,, he3,,
xpe2,, t blajar lagy,, :)
k arr,, gtg,,
post dh pnjang lebar neyh,, he3,, sory,, 
mau nonton NADA CINTA,,
hahak,, layan ajer,,, :P
daa~
take care~
as'salam~
.

Thanks 4 reading !! Klu suke,, Like saje okey !! =)

Saturday, November 12, 2011

malam tadi~

.
as'salam sume??
pe kabo? baik ? alhmdulillah :)
hahak,,
malam tadi ? ade ape dgn malam tadi ?
ha3,,,
MIMPI ??!!??
mimpi jer kot,, ha3,,
tapi an, mimpi neyh agk mengejut an eira lorh,,,
n mmg x dsngka lah,,, :)
ceyt,, tapi xd berkaitan un dgn gmbar ue oke,, !! hahak,,
*gmbar hnya sbagai decoration sje,, he3,,*
tau x pe yg eira mimpi an??
mau tau?
t dtg jumpa eira sndiri k,, hahak,, :P
TAPI an,, eira sdih arr gak,,
melalui mimpi ue, de 1 mcg yg dsmpai an,,
mcg ue mcm btul jer,, alolo,, x mao lah,,
x nak lh !! :'(
minta2 djauh an,,
ok arr,, gtg,, de hal neyh,, hahak,,
daa~
as'salam~
*mimpi ue hanya permainan tido,
tetapi, ianya boleh mnjadi kenyataan. :)*
.

Thanks 4 reading !! Klu suke,, Like saje okey !! =)

Thursday, November 10, 2011

I love it ♥ :)

.
as'salam, n hey sume,,,
oke x ary neyh? baik? alhmdulillah :)
he3,,,
post title? hahak,,
opps,, not a person okey,, 
but something yg eira really2 love,, ha3,,
nk tau pe yg eira love sgt??
jom :)
.
 I wish I could get it,, My dream ! :) hahak,,
*BMWseries 6

I hope I can get it,, he3,, :)

I like it,, ♥ :) 
*BMW lgy,, hahak,,

 Awaiting 4 it,, Really hope sumone could give me thiz,, exspecially my father,, he3,, :)

CHOCOLATE :)
pengubat duka dan lara,,,  ♥ :) ha3,,

flowers? Trully, I love it,,  ♥ :)

WAH ! Love, love, love it so much ! ♥ :)
.
hahak,, xd bnda un sbnarnyer,,, just nk share jer,,,
ialah,, sharing is caring, right??
hahak,,,
k arr,, gtg,,
night u all,, :)
as'salam~
*hope dpt lah sume yg eira nk neyh,, hahak,,
.

Thanks 4 reading !! Klu suke,, Like saje okey !! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...