Wednesday, July 25, 2012

Page ! :D

.
Ho3,, As'salam n salam sejahtera sume,, hu3,, :D
pa kaba? baik? Alhamdulillah,, (:
so cm ne puasa? dh nk msuk 5 ary dah neyh,, okeyh?
hu3,, mesti okeyh2 jlah an,, hu3,, :D
okeyh,, today,, mau story ap yer,, hak3,,
actually,, ntah lah xd cer un,, boring sebenarnye,, :/
xplah,, ary neyh eira share pic jer lah ea,,
auch,,, SWEET nyer ! :D
hak3,, 
insyaAllah suatu hary nnti kita semua akn jumpa dengan jodoh kita,,
yang penting, jage IMAN dn diri kita,,, hu3,, insyaAllah,, :)
hah,, klu ad mase,, like okeyh page neyh,, hu3,,
okeyh,, thanks,, hak3,,
need 2 go~
daa~
SELAMAT BERBUKA yer ! :D
illaliqa n ma'assalamah~ 

#weyh kwn, tenang seyh ble ad dkat ngan kamu,, thanks kawan ! :')
.

Thanks 4 reading !! Klu suke,, Like saje okey !! =)

Sunday, July 22, 2012

SaLam RamaDhaN :D

.
As'salam n selamat malam sume,, :)
hu3,, pape un eira nk ucap an kpada sume  yg bergelar umat Islam 
"SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN !"
smoge tahun ini lebih baik dripada thun yg sbelum2 neyh,, InsyaAllah,, :')
mudah-mudahan amal kita pada tahun ini diterima oleh Allah S.W.T. 
AMIN~ :)

ikhlas dari kami ;
*wif my bf ! hak3,, ske gler ngan pic neyh, tapi, gelap,, hu3,, xplah,, :)


#weyh, kawan, thanks untk ary2 yg indh slama neyh,, hu3,, thanks sgt2,, :')#
.

Thanks 4 reading !! Klu suke,, Like saje okey !! =)

Sunday, July 15, 2012

Lelaki hensem ?

.
yuhuu,, As'salam sume,,
he3,, pe khabar? baik? alhamdulillah,, :D
ececeh,,, asl tajuk semacam ue,,?
huk3,, xd pape lah,, sje jer ue,,
r su sure? he3,, absolutely sure ! :D
bukan ap, ary ue ad terbaca satu majalah ue,,
dye kata ;

Lelaki yang hafal Al-Quran 30 juz,
boleh bacanya dengan tarteel, tajwid,
dan tarannum malah berakhlak
dengan akhlak Al-Quran adalah lelaki
yang PALING HENSEM.

wah ! betul ke? nk cari lelaki yg cenggini lah,,
hak3,, insyaAllah,, klu Allah izinkan,, right? he3,, :)
ad sowg ue an,, dye bace doa ke, ayt suci Al-Quran ke,,
pergh,, serius, tenang weyh,, cara dye baca,,
ntah lah,, x blh nk ckp mcm mne,, hu3,,
tapi mmg tenang hati,, :D
eira klu blh lah kan,, hak3,, nk cari lelaki yg pndai bace Al-Quran, yg x lupa akn suruhan Allah, dan dye akn sentiasa ingt an eira bab2 yg berkaitan agama neyh,, 
eceh,, hak3,, insyaAllah klu Allah mengizinkan,, :)
klu dye blh bce Al-Quran dgn lancar kan, nnti time eira sakit ke, or umur dh x pnjang ke,,
mesti dye tlg bace kan ayt2 suci neyh kan? insyaAllah,, hu3,,
eh3,, jauh nyer melalut,, hak3,, okeyh lah,,
need 2 go,, daa~
illaliqa n as'salam~

#weyh kawan, tenang seyh dengar kamu baca ayt2 suci Al-Quran,, seriously tenang,, nk sgt selalu kamu bace ayt2 suci Al-Quran,, :'D#
.

Thanks 4 reading !! Klu suke,, Like saje okey !! =)

Wednesday, July 11, 2012

Bunga ros :D

.
As'salam n selamat malam sume,,
hu3,, lme an x update,, he3,,
btw, sorry lah yer,, hu3,,
okeyh,, ary neyh,, nk post ap eak?
cer kat skulah,, so kay lah,, ary neyh x sehat, so mlaz nk cer kat skulah nye cer,, walau un,, huh,,
hati agk tenang n gembira,, he3,, :D
okeyh,, ap kate ary neyh eira share sumthing,, nak?
ho3,, based on the title given,, korang akn tahu ap,, he3,, so? teka lah! 
xplah,, eira share,,, bace jom !
=

Meanings based on the colour of the rose :)

 MerahCinta yang tulus ikhlas, Keghairahan dan Keberanian.-Hantarkan ros merah untuk menyampaikan pesan yang anda sangat cinta dan sayang akan seseorang; umpana berkata “Aku cinta pada mu”.
PinkMenunjukkan kegembiraan dan kesyukuran, bunga yang memaparkan kegembiraan.-Hantarkan bunga ros berwarna pink gelap untuk menunjukkan tanda penghargaan dan terima kasih; umpama mengucapkan “Terima Kasih”. Hantarkan bunga ros berwarna pink cerah untuk menunjukkan kekaguman dan simpati
KuningMembawa maksud persahabatan,kegembiraan, kelegaan dan kebebasan. Juga memberi maksud permulaan untuk sesuatu yang baru.-Hantarkan bunga ros kuning untuk menceriakan hari seseorang; untuk mengucapkan tahniah pada rakan atau kekasih pada hari yang menggembirakan
PutihMenunjukkan kesucian, bunga ros pengakuan, the bridal rose; “You are heavenly”, “I am worthy of you” -Biasanya digunakan sebagai gubahan bunga pengantin tradisional untuk menggambarkan kegembiraan cinta.Boleh juga digunakan untuk menyampaikan pesan: “You are heavenly, I miss you”
LavenderCinta pandang pertama dan pesona.-Hantarkan bunga ros berwarna lavender untuk menyampaikan mesej “cinta pandang pertama” pada seseorang yang istimewa. Anda juga boleh menghantarnya pada seseorang untuk membuat satu impresi yang istimewa.
OrenKeghairahan dan keinginan yang tulus murni.-Pilihan yang bagus untuk untuk mengharapkan perhubungan itu untuk pergi lebih jauh lagi. Ia juga sesuai untuk menggambarkan perkongsian perniagaan yang baru.
HitamPermulaan yang baru, Kelahiran semula, kematian.-Kadang-kadang ada yang menganggap bunga ros merah gelap sebagai ros atau mawar hitam. Ia mungkin digambarkan sebagai selamat tinggal atau kematian, tetapi ia juga boleh memberi mesej positif seperti permulaan kepada sesuatu yang baru.
BiruMustahil dan tak dapat disempurnakan.-Bunga ini hanya wujud secara fantasi sahaja dan bukannya secara semulajadi. Sesuai diberikan untuk menunjukkan hubungan itu adalah mustahil dan tidak dapat diteruskan.


Meanings based on bilangan bunga ros,, he3,, :P


 1 RoseCinta pandang pertama, kau lah yang satu
2 RosesSaling menyayangi antara satu sama lain
3 RosesI love you
6 RosesAku ingin menjadi milikmu
7 RosesAku tergila-gilakan kamu
9 RosesCinta yang abadi, hinga hujung nyawa
10 RosesKamu adalah sempurna
11 RosesKaulah benda yang paling berharga, yang paling disayangi di muka bumi ini
12 RosesBe my steady
13 RosesPeminat rahsia
15 RosesSaya minta maaf, tolong maafkan saya
20 RosesPercayalah, aku sangat jujur terhadap kamu
21 RosesAku setia pada mu
24 RosesTak boleh berhenti teringatkan awak, 24jam sehari
33 Rosesmenyatakan “Aku cinta padamu” dengan lebih mendalam lagi
36 RosesAku akan ingati waktu-waktu indah kita bersama
40 RosesCintaku padamu adalah tulen
50 RosesCinta yang tiada sesalan
99 RosesAku akan mencintaimu sepanjang hidupku
100 RosesAkan kekal bersama bahagia seabad lamanya, akan kekal setia hingga lanjut usia
101 RosesKaulah satu-satunya cintaku
108 RosesJom Kahwin!
365 RosesTak boleh berhenti memikirkan kamu 365hari
999 RosesCinta yang berkekalan sampai bila-bila

=
so,so,so,, cm ne? he3,,,
okeyh x?
klu korang nk bunga ros,, bpe bnyak?
warna,, nk warna ap? ceh2,, semua ad pendapat n pandangan masing2, right?
he3,, klu eira,, ermmmm,,, ADALAH ! he3,, :P
ad ke org yg nk bg 999 bunga rose kat buah hati dye ue?
ad ke? ad ke? he3,,
agk mustahil lah kan,, hak3,, :P
pape un,, jgn lah obses sgt dgn bnda neyh okeyh,, hu3,,
hanya suke2 aje~ :D
hancos bi eira,, hak3,,
okeyh lah,, mau tido,, esok mau bngun awl,, ad ary sukan gtu,, hu3,,
see next time,, daa~
illaliqa n as'salam~

#weyh kwn,, hak3,, thanks weyh buat eira happy ary neyh,, happy sgt2,, walau un badan x bpe nk sehat,, tpi thanks untk kgembiran yg hnya skejap ue, dh ckup berharga untuk eira,, hu3,, thanks gilak ! :'D #
.

Thanks 4 reading !! Klu suke,, Like saje okey !! =)

Saturday, July 7, 2012

Finally ! "HE" left us :(

.
yuhuu,, As'salam n salam sejahtera !
huk3,, long time no see lah,, he3,,
okeyh lah,, straight to the point jlah ea,, hu3,,
on last friday,, 06072012,,
was the last day we with him,, :(
siapa dye? our practical teacher,,
'CIKGU KHAIROL'
for cikgu ;
"take care okeyh cikgu, don 4rget us n our sweet memory okeyh,, mge happy slalu dsamping org yg di chentai tau,, he3,, jgn lupa dtg melaka tau,, kami akn doa kan kbahagiaan untuk ckgu okeyh,, n ckgu doa kan kejayaan kami dlm subjek physic tau,, he3,, THANKS for everything cikgu in thiz 4 month wif you,, THANKS ! :'D"

" Pertemuan dan perpisahan sudah menjadi lumrah kehidupan...
tanpa pertemuan, tidak akn terjadi perpisahan...
Perpisahan juga membuka peluang untuk pertemuan yang lain...

Pertemuan selalunya mewujudkan perkenalan,
tetapi perpisahan tidak semestinya memutuskan persahabatan antara guru dan murid...
Setiap pertemuan yang berlaku meninggalkan kenangan,
tetapi setiap perpisahan tidak semestinya memadamkan
memori lalu...

Kadang-kadang, pertemuan yang sebentar lebih memberi
makna berbanding pertemuan yang tiada kesudahan...
Namun, perpisahan dalam tempoh singkat menghadirkan
rasa rindu yang berpanjangan... "


okeyh,, btul ke? iya lah ue,, he3,,
okeyh,, lah,, ad some pic yg eira n kngkawan snap ngan ckgu,,
tengok jom !
=
 KAMI !

     

     

-KAMI & CIKGU KHAIROL-

#maaf, students lelaki 2 org xd,, he3,, sowg xdtg, sowg mnghilangkan diri#

more ? --> The Last Day with 'HIM' !
=
okeyh,, so cm ne?
ue lah pic2 nye,, ad lagy,, tpi nnti2 lah ea eira upload kat fb,,
ble ad free time,, eira upload yg selebihnya k,,
oke lah,,
need 2 go,,
daaa~
illaliqa n as'salam~

#IMYSM my frenzs,, :')#
.

Thanks 4 reading !! Klu suke,, Like saje okey !! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...