Tuesday, August 21, 2012

SalAm AidilfiTitRI '12 :D

.
As'salam semua,
Soiy 4 de late wish guys,,
pape un,, eira nk ucapkan
"SALAM AIDILFITRI"
buat semua yang bergelar umat Islam,,
sempena hari yang mulia ini,
eira ingin memohon maaf pada semua rakan2 eira or yg mengenali eira,
sekiranya ada slh n silap, terlanjur ckp atau bhasa ke, ap2 yg slh dmata korang sume,,
eira mintak maaf okeyh,,
well,, setiap manusia mlakukan kesilapan, n tiada seorang un yang sempurna,,
pape un,, eira memohon kemaafan dari korang sume okeyh,,
n selamat menyambut 'Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin' :D
jage diri !
As'salam !

#kwn ku syg, jge diri okeyh ! :') #
.

Thanks 4 reading !! Klu suke,, Like saje okey !! =)

Saturday, August 11, 2012

ouh sayang !

.
ho3,, As'salam n morning sume,, he3,,
awl kan eira bngun pagy neyh? hak3,, :P
terlebih awl tau,, sbb ap?
bek x yah tnye,, pham2 jlah ble dh hbis exam,, hi3,, :D
yeah,, sekurang-kurang nye lega ble habis xam,, :)
ouh sayang? alahai,, sayang?
spe ue? ap kne?
hak3,, plez jgn pkir lain,, hu3,,
my laptop lah,, ap lagy,, ksayangan okeyh,,
my ovely one,, eceh ! hak3,, :P
tpi SAYANG gler,, laptop x blh nk on,, ergh !
pkai mbook? pergh, kcik nau,, bertambahlah power rabun eira,, hu3,,
dh lh bnyak bnda nk kne buat pakai laptop,, eish,,
rse nk cmpak jer dlm sungai,, nsib bek sungai ue seberang jalan, klu sebelah jer,, mmg dh lme 'tercampak'dlm ue,, hak3,, :P
sbr jer,, tpi xper,, tunggu lpas raya,,, siap lah ko laptop,, hu3,,
yeah,, sebut pasal lpas raya?
ap cer persiapan raya? dgr kngkawan eira sume dh siap dah persiapan?
eceh,, xcited,, hu3,,
xper,, thun neyh jer, thun dpan dpt raye kjap jer,, xam,, hu3,,
pape un,, xplah,, nnti lah wish,, hak3,, :P
novel time,, hu3,, :DDD
hnya kau peneman setia eira,, hak3,,
alolo,, cute nyer,, terasa plak nak mcm neyh,, hak3,,
ue sume hnya mimpi je,, hu3,,
mimpi? mne tau blh jadi kenyataan,, eceh! hak3,,
tunggu je ap yg Allah akn berikan pada kita,, ingt ap yg Allah berikan pada kita adlah yg terbaik untuk diri kita,, walau un bnda ssh kita nk hdapi,, walau bnda ue happy for us,, ue sume dugaan,, ap yg pnting sntiasa ingt stiap yg terjadi pasti ad rewards o hikmah dsebaliknya,, hu3,, remember that ! :D
eh2,, tapi plik arr,, ad org pesan dgn eira,, dye kata plez jgn jadi eira yg dulu? hah? knape? bkn dulu ngan sekarang sme je ke? hi3,,
ntah lah,, msih mencari ap mksud yg dye ingin smpaikan ue,, x phm der,, he3,, eira try 2 understand it okeyh,, :)
okeyh lah sume,, hu3,, need 2 go,, 
daa~
illaliqa n as'salam,, :D

#weyh kwn ! eira sentiasa berdoa supaya kamu baik2 aje,, n sentiasa happy,, sbb......? cari sendiri,, he3,, #
.


Thanks 4 reading !! Klu suke,, Like saje okey !! =)

Sunday, August 5, 2012

Owh my !

.
As'salam n slamat petang sume,, huk3,, :D
anda baik? alhamdulillah,, 
well,, lme dah kan kita berpuasa?
x lme lagy RAYA!! hak3,,
raya thun neyh? best?
ergh ! ntah lah,, mcm kurang jer,, tpi, x sure lagy,,
hope best2 jer,, Amin ! :D
nk tau x,? dye neyh,, pergh ! handsome seyh,, ececeh,,,
sape kah dye?
pakwe? oh plez ! xd mknye nye,, bakal laki eira lagy handsome,, hak3,, :P
jawapan yg selalu eira akn bagy kat org,, hu3,,
xd lah just kidding,, of course lah my father n my bro,, kan? hak3,, :P
nak tau lagy spe? neyh dye,,
 hah,, he's mine !! hak3,,
dye neyh lah yg eira ckp,, hu3,,
handsome kan? hah,, jgn nk ngade2 ngaku dye nye plak ea,, high 5 bagi kang,, he3,, :P
neyh lagy sowg,,
tapi ! dye neyh,, sumtimes ue gaya x kne lah ngan muka dye,, hu3,,
tapi gaya neyh oke lah,, hu3,, :D
tertarik? owh plez lah,, jgn lag guys,, eira pnye gak,, hak3,, :P
eh,, ad lagy,, nk tau,, x pyh lah,, biar lah rahsia,, hu3,,
nnti kembang semangkuk plak owg ue,, hu3,,
BIARLAH RAHSIA~ :P
oke lah,, mau study,,
daa~
illaliqa n as'salam~

#weyh,, miss u ! :'D
.

Thanks 4 reading !! Klu suke,, Like saje okey !! =)

Thursday, August 2, 2012

hah?!?

.
As'salam n selamat malam sume,, hu3,,
how's today? good? alhamdulillah,,,
pejam celik, pejam celik dan masuk hari ke-13 belas umat Islam berpuasa,,
wow ! pantas sungguh masa berlalu,, hu3,,,
next week exam,, what?! exam? hak3,,, mmg un,,
terima aje lah,, hak3,, :P
okeyh,, today?!!? pergh !! :/
satu tamparan yang cukup hebat eira pnah dpt tahun neyh,, pergh !
serius x percaya,,, rse nk nangis jer,, erm,, dah un ! :(
tpi,, mmg x percaya langsung dye boleh bersikap mcm ue,,
tension? yker? mb lah kan, bdk ostel,, khidupan ostel,, de setengah yg x tahan mungkin akn tension,,
tpi,, dye? x mungkin lah,, eira knal dye,, dye blh than,, bnda yg x pnting dye x akn ambik serius,,
tpi ary neyh,, eira mcm nmpak org len,, bkn dye,,
tpi,, ergh ! ntah lah,, the easy way,, is anggap aje dye ade masalah,,
so,, hope esok dye okeyh2 jer,, don't think negative !
doa kan aje supaya dye dpt selesaikan masalah dye,, InsyaAllah,, Amin ! :')
eira terpksa kuat kan aty untuk terima neyh,,
walau un tady terlepas jgak kat org yg eira percaya,,
but it's oke,, thank kawan ! :')
oke lah,, pape un eira doa kan supaya dye x kan tension lagy,,
hope dye oke2 aje,, :')
oke lah,, need 2 go,,
mau study dulu,, c next time,,
daa~
illaliqa n as'salam~.

#weyh kwn ! please jgn buat perangai mcm neyh lagy,,x sanggup nk tgk ! sedih tau,, x suke tgk kamu masam muka mcm tady,, please yer ! :'( be cool as always oke,, :') #
.

Thanks 4 reading !! Klu suke,, Like saje okey !! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...