Wednesday, September 26, 2012

Oh Katak ! :/

.
As'salam n selamat petang sume,, hu3,,
cpat x eira update blog kali neyh? he3,,
xd lah,, ade time update lah,, klu xd ue,, tunggu lah seminggu bru rajin nk update,, he3,, :)
okeyh,, now, based on the title above,,, ceyh,, nk speaking plak,, hak3,, :P
oh katak? hak3,, on that tuesday,, snang ckp lah kan,,
semalam lah,, klas eira ade klaz Biologi,,, fuhh,, besstt,, mmg mnat un Bio actually,,
tpi dsebabkan waktu klaz ue agk klewatan,, ceyh,, klewatan,, hak3,,
agk x kne time,, ue yg x bpe fokus,, tpi still dpt ap yg ckgu ajr oke,, :D
okeyh2,, sory tersasar jauh,, he3,, ary selasa ue,, kita org ad operation yg kite org buat,,
besst,, mula2 je takut semacam,, he3,,
kita org buat pembedahan katak on that day,, :)
kesian katak ue,, hak3,, lain kata GELLIII !!! :/
hak3,, well,, if yg knal eira lah kan,, mmg korang tau lah,, eira mmg x suka nau ngan makhluk sekor neyh,, he3,, sbb? hnya yg tertentu sje tahu,,,
tpi dsebabkan nk bedah pnye pasal,, eira kuat kan hati tahan fobia terhadap makhluk sekor ue,, hak3,,
kelakar lah plak dgr,, hu3,, :P
mula2 ue tgk jer,, lpas ue bru brani nk try,, he3,, penakut lah kata kan,, hak3,,
ats neyh? sesedap rasa jer dye tdo lena kan,, hak3,,
kwn2 dye dh kne bedah dah ue,, hak3,,
pape un, terima kasih lah pada yg dah tlg bawakan katak ue,, phm2 jlah kan,, mestilah lah bdak laki klaz eira kan,, xkan kita org plak nk bwak,, erghhh,, klu eira,, mmg cari nahas lah,, hak3,,
okeyh lah,, enough2 lah cer psl katak neyh,, dh lah pagy tady sdara mara dye blaz dendam kat eira,, hak3,, sabar jer,,, --'
okeyh,, hari kantin?
next post lah eira cer okeyh,, blh than best lah dripada thun lpas,,
pape un,, till meet in the next post okeyh,,
n sorry,, post kali neyh mb agk boring,, he3,, xd idea nk karang ayt best2,, :P
daa~
illaliqa n as'salam~
 
#suka tgk kamu time ue,, relax n cool jerr,, hak3,, :D#
.


Thanks 4 reading !! Klu suke,, Like saje okey !! =)

Saturday, September 22, 2012

Tadi ^_^'

.
As'salam n malam sume,,
hu3,, fuhhh,, fuh,, fuh,,
hah,, selesai un sesi membuang habuk di blog neyh,, he3,,
almaklum lah,, dah berhabuk sgt dah neyh,, hak3,,
lme gler rse nye x update,, busy lah,, he3,,
well,well,well,, nk cer ap ea,, pasal tady jlah,,
tady? psl ap? skolah ! hak3,, :P
ary neyh kira nye kali kdua lah untuk ganti sekolah,,
ary sabtu sekolah? best? x yah nk best sgt lah kan,, hak3,, :P
tady x rmai sgt yg dtg,, so kita org buat sesi mengenal hati budi masing2,, hak3,,
xd nyer lah,, just borak2,, cter2,, gaduh2,, hak3,, gaduh? normal lah ue,, hu3,,
hah,, to Farid,, sorry terlebih terasa hati plak tady,, sorry yer,, he3,, receptor kat hati ue terlebih effect plak ary neyh,, he3,,
bkn ap,, ayt ue terlebih pedas kot,, fuuhh,, sbr jer,, :)
well,, bak kata ustazah rini,, perempuan nangis ue biase,, sbb perempuan ue hati dye lembut,, mudah tersentuh,, lagi satu menangis ue kan untuk lpaskan sgala tension yg ad dlm diri sorang pmpuan neyh,, ha3,, u know? x kan kan,, lelaki x kan phm nyer,, yg dye owg tau,, buat kita mrh, buat kita sakit haty, n buat kita tension,, hu3,,
opppss,, sory pada yg guys,, sorry yer,,, nk ckp lah neyh,, x sume lelaki mcm neyh,, ad jgak yg baik hati, ad jgak yg memahami,, tau,, :)
hak3,, jauh seyh tersimpang,, hah,, nmpak x pic yg kat ats ue? cantik kan lavender fields ue?
Ya Allah teringin sgt nk menjejakkan kaki kat padang ue,, mudah-mdahan satu ary nnti eira dpt pergi,, AMIN ! :D
bak kata nnk eira,, nnti dah kahwin ajk je suami akq ue pergi sane,, snang,, nnti ad org jage,, klu pergi time blajar o time blm kahwin xd org nk jge,, hak3,, sumpah nk gelak eira dgr,, hak3,, :P
xper,, btul gak ap nnk eira ckp an,, hu3,,
tpi klu gtu,, lme lah nk tunggu kan?,, hak3,, :P
sudah2 ! cukup2 lah tersimpag jauh2 nau ue,, he3,,
okeyh lah,, need 2 go,,
hah,, be4 that,, NAZ ! best kan novel yg eira bgi naz bce ue? he3,, :D
need 2 sleep,, daa~
illaliqa n as'salam,,
 
#weyh kwn,, thanks buat eira trasa happy ary neyh,, xkan lupa moments2 ue,, :'D#
.


Thanks 4 reading !! Klu suke,, Like saje okey !! =)

Tuesday, September 11, 2012

experience :D

.
ho3,, As'salam sume,,
hu3,, pe kabo? baik? Alhamdulillah,,
well,, xd lah nk cer sgt an,, just nk sharing2 jer,,
sharing is caring right? hak3,, :P
bkn ap, smalam lah kan,, ble ea? hah,, on that monday,, hu3,,
*gmbar x kne tajuk lngsung ! :P
ad lah pertndingan bola jaring peringkat daerah melaka tengah gtu,,
hah,, klu x silap lah,, sbb ternmpak kat kertas ckgu,, he3,, :D
tmpat,,? kat sms seri kota melaka jer,, skolah adq ue,, hak3,,
jumpa? klu blh nk ngelak,, hak3,, ap pnye akq lah,, :P
best? yeah ! best lah jgak,, klu mnang lagy lah best,,
hak3,, bkn ap, mnambahkan pngalaman jer,,
mmg pngalaman yg brmkna lah,, kat stu?
nk tau,, msuk2 dewan ue,, gelap,, alahai~
xd elektrik ke? ckgu skulah ue x byar bil ke? hak3,,
mcm2 persoalan ad,, mmg nk gelak lah time ue,, tpi dlm hati jlah,, hu3,,
mb nk buat suasana romantik kot,, hak3,, :P
ue psl gelap gelita,, :P
yg x mnahan,, skul kita org main first game,, what ! terkejut?
xd lah,, x terkejut un,, hak3,, mmg dh tau,, just x bper nk ready jer,, hu3,,
well,, time men ue mmg okeyh lah,, blh than lah,,
kita org lwn 4 sekolah gtu,, seri tanjung, kg gelam, methodist (p) , n gajah berang,,
score,, hak3,, 2 kalah 2 menang,, hah,, gi mana ue? mnang ke klah?
hak3,, oke lah dripada 3 kalah 1 mnang je an? so 2-2 fair n square,, hak3,, :P
tpi jlez gak lah ngan bdak futsal, dye owg mnang,, n dpt g final sabtu neyh,,
ape2 un tahniah lah korang,, :D *perli je neyh,bkn puji,hak3,, :P
kwn2? ermm,,, ad lah 2-3 org yg eira jumpa yg eira knal,, hu3,,
ad kwn sme tmpat tusyen, ad yg ex-brass,, semua tinggi2,,
tpi eira neyh? huh,,  sumpah,, terasa pendek,, hak3,, :P
tpi xper,, bak kata spe ea, "pendek itu comel" hak3,, 
serius geli dgar,, hak3,, :P *just kid~
klu nk tau,, klu berdiri ngan bdak form2 librarian yg lelaki ue,
pergh,, terasa mcm form1 jer,, hak3,,
dah ler dye org berdiri keliling eira,, dh mcm ap jer,,
ad mcm adk mintak duit blanja kat abg2 jer,, hak3,, :P
well,, xper,, anugerah Allah ue,, jgn dperslhkan okeyh,,
bersyukur dengan ap yg kita ada,, Alhamdulillah,, xd yg cacat dan cela,, :D
hu3,, okeyh lah,, need 2 finish sumthing urgent neyh,, hu3,,
hah,, be4 4rget,, gmbar nnti eira upload okeyh,, klu laptop yg bsar dah elok,, he3,,
gtg,, daa~
illaliqa n as'salam~

#kwn ! sory about tady,, he3,, grau jer,, mcm ue lah,, nk tgk kamu senyum selalu :'D#
.

Thanks 4 reading !! Klu suke,, Like saje okey !! =)

Sunday, September 9, 2012

sekolah sabtu :)

.
as'salam n malam sume,, hu3,, :)
long time no see lah,, he3,,
busy skit lorh,,
okeyh,, berbalik pda tajuk,, sekolah sabtu?
yeah ! mmg btul,, ary sabtu ad sekolah gnti,, :)
at the first,, pergh, mlaz nye nk pergi..
tapi bler fkir blik,, nk ponteng? alahai, x sampai plak aty,, hak3,,
alaa,, well,, klu korang nk tau,, bkn nyer blajar sgt un ary sabtu ary ue,,
borak2 kosong, sharing2 information ngan ckgu,, best,,
tgk filem,, best,, hak3,, kjap jer,, :D
yg belajar un,, subjek,, erm,, subjek ap ea,, hah,, hak3,, math mode,, ue un kjap,, n biology,, kita buat bioscore,, he3,, :D
tpi yg best time petang,, kita main netball ! :D
hak3,, best ue main dlm hujan,, hak3,, x hujan un,, renyai2 jer,, :)
nk buat cm ner,, ary isnin neyh ad game,,
so,, practice,, kan practice makes perfect,, :D
so, wish me luck okeyh,,
ho3,, insyaAllah BRASS boleh,, hak3,, :D
yeah ! xam? oh no,, x lme lagy,,
pertengahan bulan 10,, OH NO ! :/
tpi x per,, eira nk usaha untuk exam last year neyh,,
nak klh kan dye,, insyaAllah,, :D
boleh punya lah,,
doakan agar "eira dpt buat yg terbaik untuk peperiksaan yang akhir tahun ni dan belajar rajin2,, amin ! "
he3,, insyaAllah,,
okeyh lah,, ap lagy? ermm,,,,
bnyak kot nk cer,, but mse x mengizinkan lah,,
asyik nak update jer,, mesti ad halangan,, :(
tpi xper,,, klu ad mase,, eira update okeyh,, :D
need 2 go lah,,
daa~
illaliqa n As'salam~
n NIGHT ! :D

#kwn ! happy tgk ko happy :D #
.

Thanks 4 reading !! Klu suke,, Like saje okey !! =)

Wednesday, September 5, 2012

akhirnya ! --'

.
As'salam n petang sume,, hu3,,
fuhh,, lme glerr x update blog neyh,, bnyak nyer habuk,, hak3,,
actually, bru ary neyh eira dpt on laptop,, sdih,,
yg satu lagy ue rosak,, mcm ap jer,, yg neyh battery mmg nk kne campak sungai,, hak3,,
geram, geram !! :/
ap2 un, alhamdulillah battery dh okeyh,, klu x, x tau lah hayat dye takat mne aje,, hak3,,
kejam nyer,, :/
cter2 dh 2 minggu naik sekolah,, alhamdulillah sume berjln dgn lancar,, hu3,,
rindu yg teramat lah dgn kngkawan eira,, especially yg rpt ngan eira,,
cehhh,, hak3,, :DD
spe? jeng2,, spe2 jer,, hu3,,
yeah ! duit raya? alahai,, sikit jlah yunk,,
ialah dh bsar lah kata kan,, hak3,,
besar lah sgt kan? hu3,,
oke2 jlah duit raya,, hu3,,
klah,, need 2 continue reading my novel,, hu3,,
homework? already done ! :D
klah,, gtg.. daa~
illaliqa n as'salam ~

#rindu sgt2 ngan dye,, huk3,, rindu nk dgr dye bce ayt2 alquran :) #
.

Thanks 4 reading !! Klu suke,, Like saje okey !! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...