Thursday, December 27, 2012

Pink ? :P

.
As'salam...
huh.. awal2 post dh mengeluh,, awat ? 
ue,, tgk title ? Pink ? huh.. --'
mmg lah kan,, haha.. okeyh, fine,, eira mmg kurang suke dengan pink ? sbb ap ? so girly,, haha..
sorry kpada pminat pink,, he3,, eira sndiri x tau npe,, tpi eira suke tgk warna pink, tpi dlm mase yg sme eira x suka warna pink,, haha,, knape ? smpai skunk xd jwapan.. haha.. :P
bg lah eira warna pink yg mcm mne un,, eira x kn pilih,, except warna pink ue ad cmpuran ngan purple,, like purple pink,, woo~ mnarik,, haha.. :D
tapi kan, rse nyer,, pink mmg x sebati lah ngan eira,, haha,, x tau npe,, klu pkai baju or tudung or something yg berkaitan,, eira akn rse plik lah,, haha... eira akn rse mcm org akn gelakkan eira.. haha.. teruk nye fikiran ko eira.. haha.. :P
nk tau sbb ap,, x tau nk ckp mcm mne,, but, klu in front of my lovely adik, eira pkai pink,, pergh,, haha.. mmg kne lah kan ngan dye owg,, haha... dye owg akn perli...
then klu nmpak bnda yg menarik n berwarna pink,, dye owg akn perli gak,, haha.. n dye owg akn ckp cenggini "Akak, baju ue warna ue pink lah,, cantik lah,, akak pkai lah... :P " hah,, klu dh cenggitu dye owg ckp,, ue bermksud bkn pujian, tpi memerli.. haha... haih,, adik sndiri kan,, msti knal.. :D
lagi un my father x suke warna pink. mb sbb ue un eira kurang mnat ngan warna pink kot.. ilh, adik bradik sume laki kan.. so,, dye owg akn kata "NO PINK !" haha... nk gelak plak rse nye ble dye owg ckp cnggitu...
klah,, eira nk share sumthing.. bce ea :) ;
=
Pink

->Warna ini cenderung dikenal sebagai warna feminin. Namun di balik girly image-nya, sebenarnya warna ini menyembunyikan kepribadian yang misterius. Jadi, tak benar jika seseorang yang menyukai warna pink adalah sosok yang sangat girly, bisa jadi ia pandai memainkan gayanya.

->Orang yang menyukai warna ini memiliki sifat yang romantis, hangat, suka membantu, penyayang dan mempunyai kesederhanaan spiritual . Jika pink adalah warna kesukaan anda, biasanya anda menganggap orang-orang yang peduli dengan anda sebagai sesuatu yang paling berharga yang pernah anda miliki. Anda membutuhkan kedekatan, aturan yang fleksibel, menyukai adaptasi dan perubahan. Anda benar-benar suka dengan keromantisan, pelukan dan ciuman serta komunikasi. 

#cp ; blogger :)
=
okeyh. done ! haha.. ue lah yang eira terbace...
klu pmpuan yg minat n giler kan warna pink, it's such a normal things lah kan.. but for a guys ? i'm not sure n i don't know.. haha... x nak komen apa2 for those guys yg mnat pink colour.. he3.. and i;m not a good commenter... eceyh,, haha... :)
pengaruh2,, pengaruh ap ? novel english,, haha.. npe ? serious tau... bkn main2,,
nk tau warna yg lain2 ? meyh bce meyh..
=
Hitam
-> Yang menyukai warna hitam cenderung punya pemikiran yang konservatif. dan sangat tahu apa kelebihan diri mereka. Warna hitam juga cenderung membuat mereka ingin tampil seksi dan percaya diri.
-> Orang yang menyukai warna hitam atau putih biasanya memiliki sifat yang bersahaja, imajinatif, petualang, bersemangat, antusias dan periang. Biasanya orang yang menyukai warna ini menganggap hidup hanyalah sebagai permainan. Ia menyukai hal-hal yang menyenangkan dan menantang, senang bekerja untuk membantu orang lain karena hal ini merupakan suatu petualangan dan kebahagiaan bagi dirinya.

Merah
->Cerdas, berani dan vokal! Mereka sangat suka berada di tengah banyak orang dan menjadi pusat perhatian. Mereka juga suka berpetualang dan tak suka ditentang.
->Penggemar warna merah biasanya adalah orang yang tegas, memiliki kepribadian yang cemerlang, kepemimpinan yang kuat, punya semangat yang tinggi, jiwa sosialnya tinggi dan menyukai koneksi dengan banyak orang. Orang yang menyukai warna merah adalah type yang senang dengan kesibukan yang membutuhkan energi yang tinggi seperti berbicara, presentasi, dan membuat koneksi baru.

Biru
-> Seperti kesan yang didapat dari kejernihan warnanya, Mereka yang menyukai warna biru adalah sosok penyayang dan berjiwa bebas. Mereka percaya bahwa kecantikan dari dalam dirilah yang membuat mereka cantik seutuhnya.
-> Seperti air yang mengalir, energinya surut dan naik, melihat perubahan untuk melakukan suatu gerakan. Orang yang menyukai warna biru biasanya dapat di andalkan untuk memecahkan suatu masalah.

Orange
-> Warna ini menunjukkan seseorang adalah orang yang tulus, menikmati tantangan dan hal-hal baru. Mereka juga punya ambisi besar serta senang menjadi pusat perhatian.

Kuning
-> Bagi suka warna kuning, maka kamu adalah orang yang optimis. Suka akan tantangan dan kegiatan di luar ruangan, terutama olahraga. Anda juga adalah orang yang fleksibel dan punya intuisi yang kuat.

Putih
->Warna putih ini dikatakan sebagai warna netral, dan demikian pula dengan yang memfavoritkan warna satu ini. Mereka Cenderung pecinta damai dan tak suka memihak. Selain itu juga termasuk orang yang tenang dan mudah berteman dengan siapa saja.

Hijau
-> Untuk pecinta hijau, maka tak salah lagi, Kalian adalah sosok pecinta lingkungan. Sekalipun mungkin bukan orang yang terjun di dalam organisasi pecinta lingkungan, namun kalian berusaha menjaga lingkungan sekitar Anda. Anda juga sosok yang keras kepala, namun sekaligus teman yang menyenangkan.
-> Dewasa, berambisi, punya semangat hidup yang tinggi, menyukai sesuatu yang nyata, kehidupan sehari-hari, karir, perubahan, seringkali dikaitkan dengan selera, nilai-nilai dan keyakinan yang tradisional. Jika hijau adalah warna favorit Anda, ini melambangkan kedewasaan dan ambisi. Anda mampu bergerak dengan cepat, menganggap kehidupan sebagai tangga dan Anda dapat mendakinya dengan cepat. Anda memiliki kekuatan perasaan yang bisa mengontrol apa saja yang ada di sekitar Anda.

Ungu
-> Kalo warna Ungu (Violet) menjadi warna favorit kamu maka kamu adalah tipe yang benar-benar luar biasa. Dalam menghadapi masa depan kamu tidak pernah ragu-ragu, apa yang dikerjakan kamu adalah yang terbaik. Kamu pandai benar dalam mengikuti perkembangan jaman. Dalam bercinta, hanya merekalah yang kuat mental yang bisa mendekati dan menjadi kekasih kamu.

#cp ; blogger :)
=
so, ue jlah for this day,,
my fav colour ? haha.. cari sendiri lah.. :P
okeyh lah,, btw,, ade 2-3 org of my classmate yg minat warna pink,,
spe dye ? x len x bkn kwn eira yg nme Nazzatul ue,, hu3,, hah,, Farid,, dye un mnat pink,, tpi, kat mulut dye akn ckp x mnat, padahal, mnat,, haha.. cool okeyh ~
okeyh lah,, gtg,,
daa~
illaliqa n as'salam ~

#kwn ! I know you fav colour okeyh ! :D #
.

Thanks 4 reading !! Klu suke,, Like saje okey !! =)

Tuesday, December 25, 2012

20122012 ~

.
As'salam...
wohoo ~ cantik kan tarikh kat tajuk ue ? 20122012 ?
haha.. bagi eira mmg cntik sgt lah,, ialah, klu x, org sebok ckp yg '121212' ue tarikh yg cantik,, but '20122012' not bad ap, tarikh yg mmg cntik lah ~ haha.. :P
and that day gak, the best day in december lah... argh ! haha.. best, best, best... :P
sbb ap ? haha.. I meet my old friend, n my friend.. hu3.. :))
siapa kah dye ? he3,, jeng3,, agak2 ? okeyh, x yah lah nak agak2 sgt kan ? straight 2 point jlah kan snang.. he3..
pape un, be4 eira gtau,, eira nk ucap Thanks very much 4 coming 2 my house.. :D
Daniel ! Thanks sbb dtg okeyh.. :'D haha.. mmg rindu derr nk jumpa,, lme kan dah x jumpa ? hu3,,
pape un, thanks okeyh sudi meluangkan masa at my house.. :))
n thanks pada yg sudi dtg ngan Daniel,, siapa ? wahaa ~ Azhad, Syaraf, and Amirul Fauzan.. Thanks so much guys.. :') thanks sbb dtg n memeriahkan rumah eira yg sudah sedia meriah,, haha.. :D
Korang mmg lah kan.. tpi xper,, my grandma said " nnk suka kwn akq yg bising2 ue, sbb meriah, dripada yg dtg, dok snyap jer,, " n "dirahsiakan ~" haha.. :P
n for your information guys, eira mmg terkejut glerr on that day okeyh ! lagy2 Daniel,, mmg lah kan, ske buat eira terkejut,, nasib baik xd heart attack tau,, agk nye klu ade, mmg dh lme jalan,, haha.. :P
okeyh lah,, mlas nk cer berjelar-jelar,, need 2 go,,
Thanks guys for coming.. :D
daa~
illaliqa n As'salam ~ 

# kwn ! :DD
# adq ! sombong ea ~ :/
.

Thanks 4 reading !! Klu suke,, Like saje okey !! =)

Sunday, December 16, 2012

My little syg ! :)

.
As'salam...
cepat nyer mase berlalu,, haih,, kejap bnar rse nyer,, hu3,,
x lme lagy dh naik skulah,, study ? haih,, skit2 lah,, x blh bnyak2,, nnti x phm,, xd yg nk tlg ajr kan,, he3,,
cuti ? ap buat ? ahah,, mcm2 eira buat,, antaranyer ?
on9 ~ ahah,, ue jrg lah jgak buat,,  slalu nyer,,, mcg , reading novel , duk dpur , mngemas , ahah,, n so on yg berkaitan lah,, ahah,, :P
yg slalu nyer buat lah kan, lyan kucing ~ jeng3,,, ahah,, kucing eira neyh ngade2 sikit,, so kne jge,, ahah,, sayang sekor lah katakan.. :P
klu nk mkn, pndai minta,, tpi klu kasi ue mrh2,, x kn nyer dye nk mkan,, ahah,, kuat merajuk an kucing eira ue,,
klu part mandi is the best,, mndi kan kucing okeyh ! :P
senyap weyh dye,, ahah,, slalu nyer kucing an takot air,, dye neyh ? amboi~ suka bebenau ngan air,, ahah,,
x blh nk ckp ap lah,, hu3,, :D
neyh pic nyer ~
=
 

=
ue sume dye lah ue,, ahah,, klu bergambar,, bg je kat dye,, mmg fav dye lah,, :))
okeyh lah,, really need 2 go,,
daa~
illaliqa n as'salam ~

# batch 4KAA & ex3U'11 ! Miss u guys ! :') #
.

Thanks 4 reading !! Klu suke,, Like saje okey !! =)

Friday, December 14, 2012

I Love Malaysia :D

.
As'salam...
okeyh ! smalam semi-final for Malaysia vs Thailand, right ?
yeah ! rugi tgk ? Ouh tidak ! Tidak sesekali rugi, okeyh ! :))
Walau un kalah, tpi bgi eira Malaysia tetap pemenang, :D
*pic di atas tiada kaitan ~ ^_^
Lagi un Malaysia kalah berMaruah, right ? dripada Thailand, menang Rasuah ? kan ? ahah... :P
yker ? ahah,, x tau, x tau,, tpi gaya, mcm kne jer,, ahah,,,
pape un,, you're the best Harimau Malaya, --> Malaysia,, :D
smalam, rmai kan mngutuk pngadil dri Korea ue ? ahak,, kesian dye kne kutuk,,
ue lah,, dh jadi pngadil ue,, jadi lh pngadil yg pling ADIL dan saksama okeyh ! jgn lh jadi pngadil yg x adil ! klu nk jdi yg x adil, mmg nk kne lah kan,, ! ahak,, :P
Pape un, Singapore, hentam lh Thailand sehbis mungkin yer,, ahah.. :P
okeyh lah,, ue jer,, nk ngutuk ? haih,, x baik lah,,
just x puas haty, yurp ! mmg x puas hati,, x puas haty sgt2,, tpi nk buat mcm mne,, bnda dh jadi,,
pape un, next time,, mntak lah dye owg main denngan adil okeyh !
so, Malaysian, sbr okeyh,, menang dan kalah adlh adat dlm permainan,, oke,, pape un Malaysia is the best n the winners 4 me,, hu3,, :D
Proud 2 be Malaysian... :))
need 2 go, c in the next post oke,,
daa~
illaliqa n as'salam~

#kwn ! rindu derrr.. last night mimpi kamu... :') #
.

Thanks 4 reading !! Klu suke,, Like saje okey !! =)

Wednesday, December 12, 2012

Movie ? Bola ? :P

.
As'salam ~
yuhuu sume ~ ahah.. :D
okeyh,, ary terasa plak nk update blog eira yg satu neyh,, he3,,
ary ue eira ad tgk satu movie neyh,, ahah,, x tau nk describe mcm mne,, tapi not bad lah cer dye,,
blh dkata kan kelakar lah jgak,, ahah.. best un ade,, hu3,, :))
tajuk dye ? Istanbul, Here I Come ! ahah.. ske2 aty jer an eira translate tajuk dye,, hu3,, tajuk act dye, translate jlah ke malay ea,, he3,, :P
pelakon dye ? jeng3,, sume knal,, yg ad duet ngan AA ue,, ahah,, dlm ombak rindu~
Lisa Surihani lah,, then dlm cter neyh, dye ngan Tomok n Beto skali,, hu3,,okeyh2 lah kan,, ahah...
okeyh,, actually eira can't wait for tomorrow night,, ad ap ?
haih,, neyh mesti kes x tgk bola kan,, ahah,, sorry lah eira mnat,, ahak,, :P
ue sume sbb terpengaruh okeyh,, klu x, mmg eira tolak jauh2 bola sepak neyh,, ahah..
esok,, hope Malaysia akn menang,, hu3,, Amin,, insyaAllah,,
Good Luck Harimau Malaya... :DD
pic source ; en.google
Do the best okeyh ! ahah.. :D
4 my frend sowg ue, klu anda x main un, malaysia still blh menang okeyh,, ahak.. :P
okeyh lah,, really2 need 2 go,,
daa~
illaliqa n as'salam~

* Jangan mencintai seseorang seperti bunga, kerana bunga mati kala musim berganti. Cintailah mereka seperti sungai, kerana sungai mengalir selamanya... :') *

#kwn ! sory ! xdpt nk tlg... :'( #
.

Thanks 4 reading !! Klu suke,, Like saje okey !! =)

Friday, December 7, 2012

Gelak ? Senyum ? :P

.
As'salam sume,, hu3,,
okeyh,, ary neyh mmg ad 2 post,, ahah,, terdetik aty plak nk update 2 post,, ngee~
yg kali neyh bukan ap,, cer tgok tajuk ? dh knape ? ahak,,
gelak ? senyum ? ahah,,
bukan ap,, neyh sume dsebabkan 1 novel ue ajer,, 
nk tau,, ble bce novel ue,, eira rse mcm bce komik jlah plak,, ahah,, bkan ap,, mmg klakar lah story dye,,
tergelak-gelak eira bce,, ahah,, family eira un plik tgk,, ilh, ap x nyer,, org klu bce novel un, pling x un, ngis, senyum, geram,, neyh, tergelak-gelak,, ahah,, :P
neyh sinopsis blakang buku ue,, tpi sinopsis dye x bnyak un,, ;
=
 source pic ; en.google :)

Sinopsis belakang buku ; Lumrah kehidupan seseorang manusia itu mengalami pelbagai peristiwa pahit manis di dunia ini. Begitu juga dengan Rahman. Pelbagai kisah lucu yang terpaksa dihadapinya dalam usaha mengahwini kekasihnya, Maimun.

Bermula dengan ibunya yang dipatuk angsa ketika datang merisik Maimun hinggalah rombongan pengantin yang membawa Maimun telah tersilap ke rumah yang mengadakan kenduri bersunat di kawasan kejiranan rumah Rahman.

Tak cukup dengan itu, Rahman terpaksa berhadapan dengan bapa mertuanya, Pak Brahim yang agak alim orangnya, sedangkan Rahman alim-alim kucing sahaja. Pelbagai kisah haru-biru yang berlaku di rumah Pak Brahim setelah Rahman menjadi menantunya.

Ikutilah juga kisah ketua marhaban, Hajah Meriam yang terpaksa merempit dengan babi semata-mata ingin ke kenduri potong jambul anak kembar Rahman.

Gelak Tergolek… wajib dimiliki!

sinopsis ; cp blog novel :)
=

hah, x tau lh wajib ke x dimiliki,, pinjam sudah lah kan ? ahah,,
pape un, novel neyh not bad lah,,
tpi ntah lah,, x tau nk ckp ap,, better korang bce jlah sndiri ea,, hu3,,
ahah,, okeyh lah,, nk ajk my lovely kitten main,, sian dye tunggu dri tady lagy,, hu3,, :D
daa~ 
illaliqa n as'salam~

#kwn ! rindu ! :') #
.

Thanks 4 reading !! Klu suke,, Like saje okey !! =)

Fakta menarik ~ :D

.
As'salam sume,, yuhuu~
okeyh2,, ary neyh an, eira ade terbce 1 info neyh,, seem like mnarik sgt,, pada eira lah,, kat korang x tau lah plak,, he3,, xplah,, eira share jlah ea,, klu korang nk bce, bce,, hu3,, klu x nak,, terserah ap nk buat,, ahah,,
jom ! 
=

10 Fakta menarik mengenai Kelahiran ! :D

1. Sehingga bersalin, rahim ibu akan mengembang 500 kali ganda dari saiz normal untuk menampung kandungannya.

2. Hanya 5% bayi yang lahir pada tarikh EDD (Estimated Due Date) mereka. Kebanyakannya lahir antara minggu ke 37 dan 42 kehamilan.

3. Purata darah yang hilang melalui proses kelahiran normal adalah 500ml.

4. 80% wanita mengalami sindrom “Baby Blues” semasa 2 minggu terawal selepas bersalin disebabkan oleh perubahan hormon badan.

5. Hanya 1 daripada 10 wanita mengalami pecah air ketuban sebelum proses bersalin bermula. Kebanyakan wanita hanya akan mengalaminya apabila mereka telah bersedia untuk meneran keluar bayi.

6. Apabila seorang ibu mula sakit hendak bersalin, tercatatlah pahala jihad baginya.

7. Badan manusia hanya mampu menanggung kesakitan sehingga 45 Del. Tetapi semasa bersalin ibu akan mengalami sehingga 57 Del yang bersamaan dengan 20 tulang dipatahkan serentak.

8. Apabila seorang ibu melahirkan anak, terhapuslah dosa-dosa lepas bagi wanita itu.

9. Ibu bersalin akan dapat pahala 70 tahun solat dan puasa.

10. Setiap kesakitan pada satu uratnya, Allah hadiahkannya pahala menunaikan haji.

source ; seorang blogger , thanks ! :)
=
hah ? menarik right ?
klu nk tau, separuh dripada info yg kat atas ue, eira dah tau,, just konfirm n x konfirm jlah,, he3,,
pape un,, eira nk ucap kat mama, thanks sbb snggup bertarung nyawa smasa melahirkan akak n adq2,, terima kasih sgt2,, :')
klu nk tau, org yg akn melahirkan neyh, nyawa dye 50-50 jer,, klu selamat, Alahamdulillah,, klu x ue, rzeki dye,, tpi pahala dye mmg bsar sgt lah,,
pape un,, bersyukur lah kita sbb dpt hidup kat atas dunia neyh walau un hnya untuk smentara shaje,, 
okeyh lah,, need 2 go ~
daa ~ 
illaliqa n as'salam ~

#kwn ! rindu ! :')
.

Thanks 4 reading !! Klu suke,, Like saje okey !! =)

Tuesday, December 4, 2012

Program Cuti Sekolah ~

.
As'salam sume,, hu3,,
rindu seyh sme blog eira,, ahah,,
rse nye lme x update,, he3,, lagy un lme dh x bkak lappy,, slalu klu on fb un pkai fon je,, :)
xplah,, ad pluang neyh,, update lah,, hu3,,
okeyh,, on 1 & 2 Disember ary ue,, eira ad join satu program neyh,, wahaa~ ingt an x best,,
tpi best glerr kot,, ahak,, ilh,, mula2 dpt surat dri my mom, tgk waktu kul 8.00a.m-5.00p.m ,, what ??! glerr lme,, dri pagi smpai ke ptg,, tup2, ble dh pergi, wah,, best,, rse mcm skejap lah plak,, ahak,, ue lah,,, pkir yg negatif lagy,, ahah,,
kat situ mcm2 eira dpt,, ahah,, dpt kwn bru, dpt ckgu, dpt pkwe, eh2 ! slh2,, ue xd ea,, minta jauh,, ahak,, yg penting eira dpt ilmu,, hah,, ue baru btul,, ahah,,
eira g sne dgn niat, nk blajar, nk tmbhkan ilmu,, bkn nk buat bnda lain oke,, :)) hah ! ahah,,
dpt kwn.. erm,, mmg lah dpt kan,, pergi sne sbatang kara,, ahah,, sdih je bunyi,, dh le sowg2,, eh, x lh sowg2,, adq eira un skali, tpi dye dwan lain, eira dwan lain,,
kwn yg slalu eira jumpa time program petronas, rmai yg xd,, :(
yg ad un bpe kerat jer,, yg rpt ngan eira sume xd,, sdih,, :"(
tpi, xper,, ad jgak kwn eira 2-3 org,, then lpas ue, kamcing, ahah,, then, berkenal-kenalan ngan kwn baru,, hu3,, tpi sedih lah Azlina, Syira, Aiman Hazim, Hasyir x join,, :(
eh, Hasyir mcm mne plak nk join kan? dye kan kat arb,, hu3,, lpe lah,, he3,,
xplah,, yg pnting, eira dpt ilmu Bio dan Kimia,, hu3,, best ~
pic ? ad,, jap ea,, cari jap,,
=
     

     
 
source pic ; cikgu hafizah :D
=
hah,, ue lah,, bnyak kot act, tpi x nak lah ltak,, he3,, neyh sume gmbar dri ckgu hafizah nye fb,, pinjam yer cikgu,, he3,, :))
btw, cikgu,, mmg best lah cikgu handle program neyh,, x tdo langsung,, hu3,, :)
eh, slama neyh un mne ade eira tdo dlm ap2 program,, just mnguap jlah,, ahah,, :P
InsyaAllah,, eira akn manfaat kan ap yg ckgu bagi n ajr selama 2 ary neyh oke,, n cikgu un doa kan kejayaan eira n kngkawan yg dtg ke program ckgu ary ue okeyh,, hu3,, :D
peristiwa best ? ermm,, xd lah,, peristiwa mnakutkan ad lah,, ahak,,
cte dye gini,, lpas dri solat zohor,  ckp ngan kwn2,, longkang pnye besar eira blh x pasan,, dh trgelincir,  nsib baik kwn eira smpat tarik tgn eira, klu x, maun jatuh dlm lonkang ue,, eish,, malu teramat lah,, nasib baik time ue x rmai org,, dn ad yg tolong,, ergh,, mengerikan btul lh,, lpas dri ue, x nak lagy eira lalu situ,, fobia,, ahah,, :D
hah,, okeyh lah kot stakat neyh,, mlaz arr nk cer pnjang2,, he3,,
see in the next post oke,, :D
daa~
illaliqa n as'salam~

#kwn ! ad sowg student mne eak, serupa mke kamu,, ahah,, :'D#
# "SPM is NOT EVERYTHING , but EVERYTHING is start form SPM !" akn di'ingt smpai bila2,, :') #
.

Thanks 4 reading !! Klu suke,, Like saje okey !! =)

The Day With My Love :D

.
As'salam sume,, yuhuu~
long time no see, right ? ahah ,,
okeyh,, Maaf ! Cuti lah,, he3,,
okeyh,, act cuti xd g mne un, just balik PD, umh maklong aka my ibu ,,
tpi x tdo un umh ibu , tido kat apartment,, best ? Alhamdulillah,, not bad lah,, Best ! :D
Ialah, punya lme x keluar, n punye lme x spend time ngan the whole family,, bile dpt gathering sme2 balik,, mmg best lah kan ? Absolutely best ! :D
Dekat sana, mcm2 kita owg buat, mandi ? ahak, sudah tentu, dh nme un d PD kan ? tarikan utama kat situ, Pantai ! yg indah2 belaka,, ahah,, then , makan2,, jalan2,, hu3,,
makan2 ? ouh, still x lbih had okeyh,, maintain,, ahak,, :P
nk tgk pic ? JOm ! :D
=

     

     
 
     

=
ahah,, okeyh, klu nk tgk lagi, blh g kat fb eira oke,, atau klik je kat link neyh ,--> FB
mmg best lah kan dpt kuar ngan family,,
yg x best nye ap? jadi mangsa,, huh,, ahah,,
hu3,, lpas sgala masalah yg eira ad,, eceh,, ahah,,
okeyh lah,, need 2 go,, nnti nk story about eira g program ue plak,,
ahah,, daa~
illaliqa n as'salam,,

#kwn ! rindu ! :')
.

Thanks 4 reading !! Klu suke,, Like saje okey !! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...