Friday, February 1, 2013

'Week by week ! '

.
As'salam... :D
betapa rindu nye nk menghadap laptop dan blog yg sudah lme terbengkalai ini,, huhu..
rindu ? xplah,, xyh nk rindu sgt lah kan? haha.. :P
oke2.. enough mengarut.. hehe..
minggu neyh how's sekolah ? wohoo~
xcited ? pnat ? emosi x terkawal ? haha.. pelbagai dan berbagai perasaan ada.. sume jenis ada,, huhu..
xcited ? well.. tahun akhir untuk 'Merentas desa'.. huhu.. join ? haish.. of course lah join.. xkn x kot,, rugi weyh x join.. hehe.. mcm2 pngalaman dpt time merentas desa ue,, huhu..
pnat ? buat homework ? xdlah sgt,, biase2 jer,, pnat bkn sbb ap,, x cukup tdo lah,, huhu.. buat homework,, ada aktiviti sukan lagy,, kan, kan? hehe.. sboleh-boleh nk join aktiviti sukan walau un pnat,, huhu...
emosi x terkawal ? aiseyh,, ue x blh nk ckp ap,, mmg agak x terkawal,, haha.. x tau knape.. kjap nk nngis, nk mrh, nk merajuk,, eish3,, nngis x usah ckp lah kn,, mmbazir air mata je,, so sorry lah pada yg terkena tempiasnye,, Maaf ! :'(
pape un.. hope next week minggu yg mnyenangkan,, insyaAllah.. :')
thanks untuk yg buat eira happy walau un skejap,, huhu,, thanks kwn ! :P
another 1, "JANJI" ! ya,, janji harus ditepati, right ? ap yg dlm tv ue janji ditepati ? huhu,, bkn yg ue lah,,
neyh lain,, x nk ckp ap pasal janji neyh,, so, klu dh berjanji ue,, pndai2 lah tunaikan nye okeyh ! jgn dh jnji tpi x tunaikan,, bak kata org ap ea, janji melayu ? eh, yker ? selalu lh dgr,, tpi x tau lah btul or tak,, huhu..
dan ada terbace 1 firman ue, neyh dye,,

Firman Allah dalam al Quran:
‘Dan tunai olehmu akan janji sesungguhnya janji itu sesuatu tanggungjawab’. (Surah Al-Esw: 34)

'Janji itu satu tanggungjawab' right ? so,, tunaikan lh dgn sebaik mungkin okeyh,, :)
n one more "Kalau dh jodoh, xkn ke mana" yker ? haha,, pndai2 lah korang kan,, tpi mmg always hear about this quote,, but,, x mau ckp ap,, huhu.. :P
till c in the next post,, illaliqa n As'salam ~

#kwn ! Tahniah ! :') #
.

Thanks 4 reading !! Klu suke,, Like saje okey !! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...