Wednesday, June 26, 2013

All in one ~

.
As'salam...
yeah, lme sungguh menghilangkan diri,, hehe,, sungguh lah penat, sungguh lah stress,, haih,, sbr jlah,,
oke3,, enough2,, so back to the main story,, all in one ? yurp,, only in one week only,, ecehh~
apakah ? ngahaha,, xd kbenda nyer~
oke, so, nk pndek kn crita, let's cut to the chase,, eih ? btul ke ? Ouh My Englishhhh ! :-P
----------------------------------------
Kuiz Arab & Kuiz Ilmu Wahyu ~

about the quiz ? mmg bkn dengan permintaan hati, tpi dgan permintaan ustzah, but, it's oke,, sekurang-kurangnya eira dpt mnimba pngalaman,, wohoo~
kuiz neyh on 17 / 6 / 2013 on monday,, dkat mne ? dh sah2 bukan dkat skulah eira lah kn,, ngee~
so, kita orang kne lah pergi SHERODZ,, skulh agama yg agk famous ue,, snang cerita, klu owg ckp psl sherodz, sultanz akn mnyelit skali,, haha.. XD
sorry bdk sultanz,, :-P
eira msuk kuiz ilmu wahyu mnengah ats with Zana and Maya,, while, for Arab, of course lah belongs 2 Fiqa , Naz and Kina..
mnengah rndah ad gak, tpi nme x prasan sgt, dripada 6 orang ue, adalah4 / 6 yg tau nme,, hehe,,
mnang ? Alhamdulillah, kita org mnang, tpi ad yg lagy hebat dripada kita org,, hehe,,
xper,, yg pnting pgalaman ue ade okeyh,, bak kata pepatah, adat lah, ade mnang ada kalah,, :D

------------------------------------------
BRASS '13 SPORTS DAY~

ckp psal sports day, yeah! the last year yg eira akn attend BRASS sport day,, haha,, next year dh xd lagy dh,, and for this last year, eira ingt buat kat stadium bukit rambai jer,, rupanya x, buat dkat stadium hang jebat,, okeyhlah ~
stadium bukit rambai best aper,, haha... XD skn thun neyh on 18 / 6 / 2013 on tuesday,,
terus terang lh kn, x best !!! x meriah,, haha,,
bkn ap, x tau lh nk ckp cm ner,, slalu nyer kn, klu umum kn rumah juara sukan tahunan mestilah gmpak kn, mcm thun lpas, but thiz year, a little bit boring,,kurang gmpk dripada thun lpas,, mcm blurr gler,, huhu,, ap x nyer,, time nk blik ue, blh tnya lagy, rmh skn ap yg mnang ? ngahaha,, mmg x fokus lngsung, sbb, mcm xd pape yg brlaku,, haha,, XD,, sorry,, --'
but, overall, it;s okeyh lah,, :D
------------------------------------------
okeyh lah, enough is enough,, pnat, ary neyh lmbat lagy blik, klu ikut kn blik awal, tpi dh duk kat library kn, so, mmg lwat lah blik,, esok ? ouhhhhhhhh !!!! 
okeyh lah gtg,,
night2,, illaliqa n as'salam.. ~

# GUYS ! tlg bg kerjasama yg baik okeyh, jgn smpai ksabaran eira hilang je oke,, stakat neyh blh sbr lagy,, walau un sume ksalahan ue xd langsung yg mnunjukkan kat eira, but I have to face all the problems that's u all made it, okeyh ! so, ps, bg kerjasama okeyh,, bkn mrh ke ap ke, but, mntak tolong jer,, okeyh, ! THANKS ! 

# kwn ! blik mlaka cpat okeyh, nk share sumthing neyh,, :'(
take care okeyh !
wish you were here ~ :'(
.

Thanks 4 reading !! Klu suke,, Like saje okey !! =)

Sunday, June 9, 2013

Holiday is over ~

.
As'salam...
hye2.. akhirnya, cuti 4 semester 2 neyh tamat dgan jaya nyer,, haha,, xD
sunggu lah x sdar yg mase trlalu pntas b'lalu,, erm,,,
mksd nyer, makin hampir lh kn spm ? alahai ~
pape un, welcome back to school.. :))
okeyh2,, x nk cer about that, the last week of school holiday, eira ad join 1 program neyh,,
okeyh fine,, first2 nk pergi ue kn, 'alahai~ perlu ke pergi ? klu x best cm ner ? xplah, syokkan jlah,, :( '
haha,, teruk kan ? blum pape lagy, dh pikir bukan2,, bkn ap, ble ingt2 blik, xnk pergi, tpi tangan rajin jer mengemas barang, kaki laju je jln g dftar nme,, haha,, weird right ? :P
tpi ble dh smpai sne, wow ! best,, haha,,
kwn ? xyh ckp lah kan, mmg students bukit rambai sowg jer,, hehe,, sgan pun ade,,~
tpi x per,, rmai kwn bru dpt,, huhu,, yg pling x sngka, dpt jumpa kwn lme weyh,, haha,, ap x nyer,, almost 2 years x jumpa tau,, just dlm fon jer,, mcg2 n call jer,, hurm,,,
ble dh jumpa, rse mcm seronok sgt,, tau x, ye2 eira ingt dye ue lagy pndek dri eira, rupa nye ble dh diri sebelah, oke fine,, tarik diri dulu,, haha,, xD
okeyh, program ue kat dlm Melaka jer,, kat HSM Ayer Keroh jer,, 3days2night,, :)
ckgu2 dye not bad lah,, best,, yg x blh belah, dye punye faci,, haish,, sbr jer,, haha,,
ice breaking just introduce n nk smbung blajar ap,, that's all,, sumpah cuak kot,, nk pgang mikrofon,, haha,, x biase act, slalu dlm library je,, ue sume dh knal,, hehe,,
then, the last night, ad game,, nme game x blh belah,, haha,, nk tau ? game kahwin2,, haha,, xD
mula2 ue, ala,, mcm x best jer,, tpi ble dh men, lawak lah plak,, haha :P
okeyh, group eira, group 9. ade 5 org laki, 2 org pmpuan trmasuk eira,, nsib bek that's girl eira mmg dh knal dri program ue start, so, mmg ngam jlah,, bdk laki, 2 org je knal, ue un bdk sultan, yg 3 lagy, bru nk knal,, huhu,,
so, nk tau cer slnjutnyer ? haha,, tnye face 2 face ea,, :P
pic ? ade,, tpi borrow dri org len lh ea,, eira x bwk kamera,, mlas ~ xD
.


       

 # this is my group, 3 from the right, from sultanz, 2 from the left from teknik melaka.. the girl with the grey scarves form smksu.. i'm from brass,, hehe,, :D
 
# my new friends, 3 of them my roomate, and 2 others, new frenzs,, ;)

# the last night.. :'( 

#source pic ; cik din and syira
.
okeyh,, done ! borrow ea pic cik din and syira,, hehe,, ;)
on 3days2night, many things that happen,, wahhh~ haha,,,
nice to meet all of you,, hope to see you soon,, :D
and miss that's moments,, :')
gtg,, daa~ illaliqa n as'salam..

# IM ! thanks for all the sweet moments,, can't forget it,, thanks so much,, for the first day, second day until the last day,, :D
and thanks to for helping me with my am,, hehe,, sorry,, buli awak~ xD
and hope 2 see you again,, :')
# wanna to know ? blik dri program neyh, eira demam tau,, smpai ary neyh,, sdih ~ xdpt g tusyen 2 ary,, ermm,, :(
rindu ea ? haha,, ylah kot,, :P
# take care yer IM ! GooD luck SPM :D
.

Thanks 4 reading !! Klu suke,, Like saje okey !! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...