Saturday, August 31, 2013

3 in 1 XD

.
As'salam..
Ya Allah !! lme gle x update kn ? jengah un x,, hehe,,
internet poblem lah,, mse first2 dpt cuti raye ue, internet dh meragam,, then betul kn, esok ue nk skulah, bru baik,, pergh ! menguji kesabaran btul,, --'
then skunk neyh, tgh dlm minggu trial,, so, mmg jarang n agk kemalasan lah untuk update,, hehe,,
xper2,, ary neyh xd pape story, just nk post kn post2 yg asyik tergendala dlm draft jer,, 
so 3 in 1 lah ea,, xD
=

 
Salam Aidilfitri buat semua umat Islam yg berada di Malaysia mahupun di mana2 mereka berada,,
Salam Aidilfitri Maaf Zahir & Batin ! :D

=

Trial ! Trial ! Trial !
Wah ! sekejap je kn mase b'lalu,, so, dlm raye2 neyh kne lah study gak kn,,
kwn eira sowg ue,, pergh rajin seyh,, pagi hadap buku n malam hadap buku,, baik arr,,~ hehe,,
pagy2 dh kejut, suh study,, hehe,, eira bngun awal okeyh ! :P
pape un, good luck okeyh ! 
don't worry about your bio okeyh ! i know u can do it,, 
if i can do, why not u , right ? u always said that 2 me, right ?
so , do the best for this trial my dear friends ! :D
n students 5KAA, we can do okeyh ! for BRASSians, Good LUck ! xD


=

Yeah ! Merdeka ! Merdeka ! Merdeka !
Alhamdulillah,, dah 56 Tahun negara kita smbut kemerdekaan,, :D
pagi tady bngun awal, buka tv, wah,, ! meriahnyer sambutan thun neyh,,  mcm best jer,,
ble lah agk nyer dpt tgk live ea sambutan cm ue,, org kata, klu tgk live, dpt rase smangat patriotik ue ? yker ?
haha,, x pernah dpt merasa lah ~
pape un, selamat menyambut Hari KeMerdekaan yg ke-56 tahun ! xD
# Malaysiaku berdaulat , tanah tumpahnya darahku !

=

okeyh lah , gtg, ade mse nnti, eira post lagy,, hehe,,
illaliqa n as'salam..

#kwn ! dgr cer trial sbp ssh ea ? can't wait to hear story from u.. :')
# i miss my father so much ! :'(
.

Thanks 4 reading !! Klu suke,, Like saje okey !! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...