Wednesday, September 3, 2014

New life :)

.
Assalammualaikum
Well , Alhamdulillah , dah bpe bulan belajar , dan tgh cuti sem un , hehe 
Bru nk bkak cter ea ? Haha, xD
Actually , malas eira nk cter pepanjang , 

Masjid An-Nur
Ske gler ngan masjid ni , Ske solat kt sini , ble ad time free jer , mmg pergi :)

Hah ! Ni lah bilik eira , haha , bersepah ? Haha , Trima kasih :)
Ni mse blum bnyak brg , skunk x yh ckp lah , pnuh dh meja tu ngan lecturer notes , buku bagai , haha xD 

Ap ni ? Haha , timetable untuk 1 sem , Fuhhhh ! Haha , 
pnye lah payah nk memafahmkn nye mula2 tu , lpas tu dh phm dh, atas tnjuk ajr abg senior yg awesome , haha,,

My own timetable , haha , 
Of course lah warna warni kan , jadual exam SPM un warna warni , hehe
Bkan ap , sonang nk tgk , haha 
Actually , ni jdual first , then ad prubahan mase lah sume kn , ad la 3 , haha
oke lah tu ~ xD
So , enough dulu , idea kering , xd idea nk tulis pepanjang , haha xD
Thanks :)



Thanks 4 reading !! Klu suke,, Like saje okey !! =)

Finally ^_^

.
Assalammualaikum
Well , agk berhabuk dh , haha , nk buat mcm mne , asyik nk update jer , tergendala , asyik nk update je , busyyy ~ haha XD
Alasan jer sume , eh , yker ? Xdlah , mmg busy un , haha xD
So , finally , today nk update , haha
Based on last post eira , pasal educamp , right ? hehe , 
So , result educamp un dh lme sgt dh kuar , Alhamdulillah , dpt jgak msuk uni tu , :)
And now , dh blajar dh un, haha, and dh hbis sem 1 dah un, haha
See ? Nmpak x kmalasan nk mengupdate tu , haha
So , crita lain2 nnti lah eira post as new post oke , 
haha , Thanks papa , mama , atuk , nenek , ibu , ayah , maklang , paklang , my cousin2 sume , hehe
Thanks sbb bnyak sgt bagi support , and I will do my best when I at there , In shaa Allah :)
I will miss them :')
Btw , nk wish Congrats kt kngkawan yg dpt Matrikulasi , while , eira x dpt , at first sdih , but , dh dpt utp , alhamdulillah :)
And congrats gak kt kngkawan yg dpt IPTA , U guys layak dpt , 
Good luck Guys in Your Study ! :)
.

Thanks 4 reading !! Klu suke,, Like saje okey !! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...