Wednesday, September 3, 2014

New life :)

.
Assalammualaikum
Well , Alhamdulillah , dah bpe bulan belajar , dan tgh cuti sem un , hehe 
Bru nk bkak cter ea ? Haha, xD
Actually , malas eira nk cter pepanjang , 

Masjid An-Nur
Ske gler ngan masjid ni , Ske solat kt sini , ble ad time free jer , mmg pergi :)

Hah ! Ni lah bilik eira , haha , bersepah ? Haha , Trima kasih :)
Ni mse blum bnyak brg , skunk x yh ckp lah , pnuh dh meja tu ngan lecturer notes , buku bagai , haha xD 

Ap ni ? Haha , timetable untuk 1 sem , Fuhhhh ! Haha , 
pnye lah payah nk memafahmkn nye mula2 tu , lpas tu dh phm dh, atas tnjuk ajr abg senior yg awesome , haha,,

My own timetable , haha , 
Of course lah warna warni kan , jadual exam SPM un warna warni , hehe
Bkan ap , sonang nk tgk , haha 
Actually , ni jdual first , then ad prubahan mase lah sume kn , ad la 3 , haha
oke lah tu ~ xD
So , enough dulu , idea kering , xd idea nk tulis pepanjang , haha xD
Thanks :)



Thanks 4 reading !! Klu suke,, Like saje okey !! =)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...